Coverband Slam Stars is een jonge, energieke band die van iedere gelegenheid een denderend feest weet te maken. Deze steengoede partyband is te boeken voor uw feest, bruiloft en bedrijfsfeest.

Slam Stars brengt de ’00's helemaal terug. Uw feest is niet veilig voor de energieke performance van deze vijf heren! Ook muziek uit andere periodes komt uiteraard aan bod maar welk nummer zij ook spelen: stil zitten lukt u niet. Feest gegarandeerd! Als klap op de vuurpijl is het ook nog eens mogelijk de geweldige zangeres van de band bij deze heren te boeken!

Ze Brengen een verrassend repertoire met een hoge 'ooooh, ja!'-factor (denk aan Justin Timberlake, Snoop Dogg, Yellowclaw en Beyoncé). Altijd met knallende podiumenergie. Met zijn vijf- of zeskoppige formatie maken ze van elk optreden een feestje, en zorgen ze elke keer weer dat het dak eraf gaat!

Slam Stars boeken voor uw feest, bruiloft, festival of bedrijfsfeest? Vraag een offerte aan via de website of neem geheel vrijblijvend contact met ons. U kunt ons zeven dagen per week bereiken en we denken graag met u mee!