The Tour boeken

16 keer aangevraagd

Met meer dan 1200 optredens in binnen- en buitenland heeft The Tour een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd. Deze ervaren feestmachine is de motor van elke dansvloer!

4,7 uit 5 sterren
€ 4995 - € 7990
Persfoto The Tour 2017
Coverband boeken
pTMZonQ
NeXftIVYJb
OA MSBmFzs
pNKJgMe
TQbQnzPgi
Nederlandse artiesten
Persfoto The Tour 2017
Controleer nu de beschikbaarheid van The Tour
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

The Tour boeken

Sinds de oprichting in 2003, heeft de Amsterdamse allround coverband The Tour een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd.

De band speelt door heel Nederland met in totaal nu al meer dan 1000 optredens. Van festivals, bedrijfsfeesten, studentenfeesten en bruiloften tot het verzorgen van het voorprogramma van grote Nederlandse acts op vooraanstaande podia. Daarnaast is The Tour ook ieder jaar te zien en te horen in diverse Europese steden, wintersportplaatsen en Azië. De zes muzikanten van The Tour staan bekend om hun ongekend energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Ze geven hun eigen twist aan elk nummer en weten hoe ze het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme. Het uitgebreide repertoire van The Tour bestaat uit de beste Pop, Funk, Rock en Dance Hits van de afgelopen 20 jaar. Een mix van klassiekers uit de 80’s en 90’s tot en met de meest actuele Hits. Kortom, een garantie dat het publiek uit hun dak gaat.

Boekingen The Tour

Wilt u The Tour boeken voor uw verjaardag, feest of bedrijfsfeest? Vraag een offerte aan via onze website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee en zijn zeven dagen per week beschikbaar om uw te helpen met eventuele vragen over het boeken van The Tour.

Repertoire The Tour

Genres

Pop
Nederlandstalig
90s
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Nathalie
5 uit 5 sterren
Afgelopen zaterdag was het gala van de Ereraad van Carnavalsvereniging de Winkbulle uit Heerlen. The Tour maakte hiervan een geweldig spetterend feest! Van jong tot oud stond op de dansvloer. Alle nieuwste hits kwamen voorbij, eindelijk een coverband die niet het standaard repertoire brengt. Nu hopen dat ze ook weer naar Bekkerveld Festival komen! The Tour, bedankt voor een super avond!
Natascha van der Linden
4 uit 5 sterren
Wat fantastisch waren jullie op de L&L Study Day 2015 op Landgoed St. Gerlach op vrijdag 18 september 2015. Jullie zijn de 1ste band die het voor elkaar heeft gekregen iedereen op de dansvloer te krijgen en daar ook te houden! Chapeau! Nu maar hopen dat er naar ons verzoek wordt geluisterd om jullie in te huren op ons Kerstgalafeest in december!
Sarah Warner
5 uit 5 sterren
Huge thank to all the members of The Tour. We had such an amazing evening and that was largely due to you guys and your awesome performance. We have had a lot of comments from guests saying how they really enjoyed your music and I know they will keep on coming. The band really makes an event and you guys certainly made it special for us.

Vergelijkbare acts

Session boeken

Session boeken

3 Beoordelingen

Session is een professionele allround feest- en coverband. Boek ze nu bij Evenses.

€ 5695 - € 9110
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.