The Tour boeken

Sinds de oprichting in 2003, heeft de Amsterdamse allround coverband The Tour (voorheen Tour de Funk) een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd.

De band speelt door heel Nederland met in totaal nu al meer dan 1000 optredens. Van festivals, bedrijfsfeesten, studentenfeesten en bruiloften tot het verzorgen van het voorprogramma van grote Nederlandse acts op vooraanstaande podia. Daarnaast is The Tour ook ieder jaar te zien en te horen in diverse Europese steden, wintersportplaatsen en Azië. De zes muzikanten van The Tour staan bekend om hun ongekend energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Ze geven hun eigen twist aan elk nummer en weten hoe ze het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme. Het uitgebreide repertoire van The Tour bestaat uit de beste Pop, Funk, Rock en Dance Hits van de afgelopen 20 jaar. Een mix van klassiekers uit de 80’s en 90’s tot en met de meest actuele Hits. Kortom, een garantie dat het publiek uit hun dak gaat.

Boekingen The Tour

Wilt u The Tour boeken voor uw verjaardag, feest of bedrijfsfeest? Vraag een offerte aan via onze website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee en zijn zeven dagen per week beschikbaar om uw te helpen met eventuele vragen over het boeken van The Tour.