Dio boeken

Alweer in 2008 bracht Dio zijn album uit met hits als Tijdmachine, Baby en Aye. Hiermee ontving hij naast vele complimenten ook verschillen awards van TMF, 3FM en twee nominaties voor best geklede man van Nederland. Twee jaar later volgede een prachtig hoohtepunt met een een optreden in de Alpha tent van Lowland. Het dak ging eraf met zijn live band en 20.000 toeschouwers.

In 2015 bracht Dio zijn persoonlijk album 'De Man' uit. Waarin hij dieper ingaat op de ontwikkeling van een jongen naar een man. In dit album met vele sterren als gastartiest heeft hij een succesvolle gooi gedaan naar heroveren van de clubs! Hel laatste werk wat we van Dio hebben mogen ontvangen is zijn E.P. Venus uit 2017.

Boekingen Duo

Wilt u Dio huren voor uw bedrijfsfeest, evenement of borrel? Deze DJ is via Evenses te boeken voor uw personeelsfeest en festival. Vult u vrijblijvend het offerte formulier in, of neemt u telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons uiteraard altijd bellen of e-mailen voor uw vragen over het boeken van Dio.