DJ Act 'Bamned!' mixt de beste live muzikanten met een geweldige DJ. Dit bijzondere project is bedacht door de DJ. Bamned kan door meerdere muzikanten worden ingevuld. Samen met een percussionist en een saxofonist en/of drummer, brengt hij hedendaagse instrumentale muziek met niet alledaagse instrumenten, zoals pauken en marimba. Insiders zouden de DJ mogelijk al kennen van de Belgische club Casa Blanca, van het zomerfestival in Hemiksem, waar hij elk jaar op vrijdagavond de wei en het publiek opwarmt voor de feestavond. 

 

Deze live DJ-act brengt hedendaagse muziek met niet alledaagse instrumenten. Opzwepende beats gecombineerd met verrassende percussie, waanzinnige drums en sexy saxofoon. Want er staat ook een saxofonist op het podium. Naast de draaitafel van de DJ leeft de percussionist zich muzikaal, met ritmisch slagwerk, uit op de marimba of slaat hij op de pauken. Bamned kunt u boeken als avondvullend programma. Maar ook als korte maar krachtige set voor een uur is Bamned in te huren!

 

Wilt u een exclusieve live DJ act op uw feest, evenement, bedrijfsfeest, huwelijk of bruiloft? Bamned is exclusief te boeken via Evenses Entertainment.