• Dogsessions on tour
 • DSC
 • DSC
 • DSC
Dogsessions on tour
PEqowcy
DSC
DSC
DSC

Dogsessions on tour

€ 3495 - € 5590
4,6 (5 Beoordelingen)

Over Dogsessions on tour

Ervaar DogSessions On Tour, een buitengewone en hoog interactieve avondvullende show! Deze unieke show daagt het publiek uit om mee te zingen, te dansen en zelfs mee te spelen op de grootste muzikale hits van de afgelopen decennia, van de jaren 60 tot nu.


Verzoekjes in meerdere talen mogelijk

Als je dacht dat de interactie hier stopt, dan heb je het mis! Het wordt nog spannender, want het publiek kan zelfs verzoeknummers indienen. Of je nu de voorkeur geeft aan Nederlandse, Engelse, Duitse of Indonesische hits, DogSessions on tour kan deze allemaal aan!

Dogsessions on tour logo.jpeg

De show wordt geleid door de charismatische sessieleider en frontman, Dominggus Pfaff. Zijn aanstekelijke podiumpresentatie zorgt ervoor dat iedereen volledig wordt vermaakt en dat er hilarische en mooie herinneringen ontstaan die bijblijven.

Mis deze onvergetelijke avond niet! DogSessions on tour belooft een ervaring te zijn die je nog niet eerder hebt meegemaakt. Geniet van deze interactieve muzikale reis en creëer een bijzondere en gedenkwaardige avond!

Doggsessions on tour boeken?

Wilt u Doggsessions on tour boeken voor uw evenement of feest? Doggsessions on tour kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:


Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. Doggsessions on tour boeken zorgen altijd voor veel plezier. Ook staan de Doggsessions on tour boekingen bekend als een groots feestspektakel.

Op zoek naar een andere band?

Bij Evenses hebben we niet alleen (soort band), ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Live bands, Tribute bands of coverbands. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u de juiste live band boeken voor uw persoonlijke evenement.

Ontvang de beschikbaarheid van Dogsessions on tour
Starttijd

Repertoire Dogsessions on tour

Nummers

ABBA - The Best of
Bon Jovi - Livin' on a Prayer
Britney Spears - Baby One More Time
Britney Spears - Oops... I Did It Again
Britney Spears - Toxic
Bruno Mars - 24K Magic
Bruno Mars - Locked Out of Heaven
Bruno Mars - Treasure
Bruno Mars - Uptown Funk
CCR - Have You Ever Seen the Rain
CCR - Put a Spell on Me
Chaka Khan - Ain't Nobody
De Dijk - Ik kan het niet alleen
De Dijk - Nergens Goed Voor
Doe Maar - Belle Helene
Doe Maar - Smoorverliefd
Dua Lipa - Don't Start Now
Earth Wind and Fire - Boogie Wonderland
Earth Wind and Fire - September
Elvis Presley - Hound Dog
Elvis Presley - Jailhouse Rock
Elvis Presley - Suspicious Minds
Jessy J - Bang Bang,
Jessy J - Domino
Jessy J - Price Tag
Journey - Don't Stop Believin'
Michael Jackson - The Best of
Neil Diamond - Sweet Caroline
Otis Redding - Sittin' on a Dock of the Bay
Prince - I Wanna Be Your Lover
Prince - Kiss
Prince - Purple Rain
Queen - Another One Bites the Dust
Queen - Don't Stop Me Now,
Queen - Somebody to Love
Stevie Wonder - The Best of
The Beatles - Come Together
The Beatles - Hey Jude
The Eagles - Hotel California
The Eagles - Take It Easy
The Proclaimers - I'm Gonna Be (500 Miles)
The Weeknd - Blinding Lights
Tina Turner - The Best
Tina Turner - Proud Mary
Van Dikhout - Zo Stil In Mij
WALK THE MOON - Shut Up and Dance
Wham! - Club Tropicana
Wham! - Wake Me Up Before You Go-Go
Whitney Houston - I Wanna Dance with Somebody

5 Beoordelingen
4,6 (5 Beoordelingen)

Om de Noord Schiermonnikoog
De Stichting Evenementen Om de Noord organiseert al bijna 10 jaar hoogwaardige evenementen op Schiermonnikoog. DogSessions On Tour steekt er op verschillende manieren bovenuit. De gedrevenheid en kwaliteit van de musici, de spontane benadering en open setting maken dat de bezoekers een geweldige avond hebben en vragen naar meer.
Maurice Maas
Wat een top muzikanten, die ook de interactie met het publiek niet schuwen. Van pop-klassiekers tot soul/dance classics. Deze fantastische band kan werkelijk alles! Voor een volgende gelegenheid zou ik ze zeker en vast weer boeken! Leuk detail is dat je kaartjes kan invullen en verzoeknummer kan aanvragen die ze dan perfect uitvoeren. Dankjewel voor een top avond tijdens hapstapfestival Roosendaal en hopelijk tot snel!
Etty van der Veer
"Dogsessies: Een evenement waar nog veel over gesproken wordt. Wij hebben genoten van de variëteit en kwaliteit van de muziek; De professionaliteit van de musici en de gedegen opzet die vrij aanvoelt. Ik beveel ze van harte aan.
Rick
Een avond met DogSessions On Tour is een avond vol verrassingen en plezier! De interactieve show zorgde ervoor dat het publiek volledig werd meegenomen in de muziek. Dominggus en de band brachten een geweldige energie op het podium en wisten het publiek moeiteloos te enthousiasmeren. Een absolute aanrader voor een avond vol entertainment en goede muziek!
+ bekijk alle reviews

FAQ

Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Wat is een coverband?

Een coverband is een muziekgroep die bekende nummers speelt die oorspronkelijk zijn opgenomen door andere artiesten. In tegenstelling tot originele bands, die eigen muziek creëren en uitvoeren, richt een coverband zich op het spelen van bekende muziek uit verschillende genres en tijdperken. Het doel van een coverband is om het publiek te vermaken en hen te laten genieten van bekende muziek, door deze nummers nauwkeurig na te spelen en soms ook op te leuken met eigen interpretaties.

Coverbands kunnen worden ingehuurd voor verschillende soorten evenementen, waaronder feesten, festivals, bedrijfsfeesten, huwelijken en andere speciale gelegenheden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Dogsessions on tour Dogsessions on tour
€ 3495 - € 5590
4,6 (5 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar