Fresku boeken voor uw event

Roy Micheal Reymound, beter bekend als Fresku opereert sinds 2009 in de Nederlandse rapscene. Wat ooit begon met een brief aan de baas van TopNotch is verder ontwikkeld in een carrière waar vele rappers van dromen.

Fresku bracht eind 2008 het nummer Brief aan Kees uit, gericht aan Kees de Koning, wat hem in 2009 een contract opleverde bij Top Notch. In 2010 verscheen zijn debuutalbum Fresku, waarop in 2012 het album Maskeradevolgde. Beide albums werden verkozen tot Beste Album bij de State Awards. Zijn derde album Nooit Meer Terug verscheen in 2015. Fresku had het gevoel dat hij niet alles kwijt kon met muziek en debuteerde in 2016 als cabaretier in zijn one-man show Welkom bij de Fresku Show. Samen met Mani bracht hij vervolgens in 2017 het gezamenlijke album Juice uit. Vorig jaar nam hij een track op voor zijn pasgeboren, zieke zoontje Rayaan. Dit nummer maakte hij samen met Janne Schra en is ook te horen op In Het Diepe.

Boekingen Fresku

Wilt u Fresku boeken voor uw bruiloft, congres of evenement? Deze act is via Evenses te boeken voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!