• Acrobatiek-huren-evenement-bedrijfsfeest.jpg
 • act boeken
 • show boeken
 • versiering boeken
Acrobatiek-huren-evenement-bedrijfsfeest.jpg
CmgckPbJo
act boeken
show boeken
versiering boeken

German Wheel

€ 795 - € 1510
4,7 (3 Beoordelingen)

Over German Wheel

Een unieke act als opening van uw bedrijfsfeest, congres, evenement of festival? Dat is de German Wheel act, nu te boeken bij Evenses.

De German Wheel act is een acrobatische act waarbij gebruik wordt gemaakt van een Rhönrad. Met dit rad, ook wel German Wheel genoemd, kan de acrobate de meest spectaculaire trucs uitvoeren. Uw gasten worden getriggerd door ware talenten en een adembenemende show; hierdoor is de show ook zeer geschikt als openingsact, intermezzo of een spectaculaire show voor uw bedrijfsfeest, congres, evenement of festival.

Lise is een multi-acrobaat, gespecialiseerd in rhönrad, tissue en aerial ring. Ze treedt als solo-artiest op met haar eigen acts en in grotere producties met andere acrobaten en artiesten. Zo heeft ze diverse optredens op haar naam staan bij bijvoorbeeld artiesten als Frans Bauer, een voetbalwedstrijd en een flashmob op Schiphol. Ook werkt ze regelmatig mee aan theater -en dansproducties. Naast optredens geeft Lise (privé- )lessen en workshops, coached ze beginnende
acrobaten en choreografeert ze luchtacts.

Lise is opgegroeid met sport, muziek en theater, waarbij ze zelfs een eigen podium in haar slaapkamer had! Zo ontdekte ze het rhönrad, waarmee ze eerst Nederlands kampioen werd en daarna in 2005 zilver en brons won op de wereldkampioenschappen. Een waar talent dus!

Bekijk de bijbehorende foto’s en films en laat u inspireren door de talenten van deze bijzondere acrobate. Heeft u interesse om deze acrobatische act te boeken / huren voor uw bedrijfsfeest, congres, evenement, feest, openingsact of festival? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Technische vereisten German Wheel act

Benodigde oppervlakte podium: 
De minimale oppervlakte die nodig is voor deze show is 10x3 meter en een hoogte van 3 meter. Dit is voldoende ruimte om voor- en achteruit met het “German Wheel” te gaan. Indien de ruimte groter is, bijvoorbeeld 12 bij 8 meter, dan worden de mogelijkheden voor de show groter. De 12 bij 8 meter is genoeg ruimte voor een volledige rotatie en een cirkel voor een zogenaamde ‘spiraal’. Een groter gebied, 12x12 meter geeft de acrobate de mogelijkheid om alle mogelijkheden te laten zien die ze in haar mars heeft.
De German Wheel act is niet beperkt tot een podium. Zo is het mogelijk dat Linde door het publiek rolt, wanneer er een doorgang is gerealiseerd.

Vloer:
 De show wordt uitgevoerd op een platte, gelijke ondervloer, die niet aflopend is. De vloer dient hard te zijn, zodat het wiel soepel kan rollen. Ideaal voor de vloer is hout, cement, marmer, een balletvloer of een gymzaalvloer. Wat ook mogelijk is, zijn tapijt, zeer platte stenen, asfalt bedekt met tapijt, of een hoge kwaliteit grasmat.

Vervoer: 
De materialen kunnen worden vervoerd per auto of per vliegtuig. Het Wheel is 2.15 meter hoog, kan in vier delen worden opgedeeld en weegt ongeveer 50 kg.

Weer & veiligheid: 
Vanwege veiligheidsredenen, kan de "German Wheel act" niet worden uitgevoerd met regen of harde wind. Ook is het niet mogelijk wanneer het glad is (bijvoorbeeld door mist).

Licht & Geluid:
Professionele verlichting verhoogt de impact van de show enorm; gekleurde lichtspots, blacklight of volgspots maken de show stukken mooier. Uiteraard verhoogt mooie / dramatische muziek ook de impact van de show. Evenses kan het licht en geluid voor u verzorgen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Ontvang de beschikbaarheid van German Wheel
Starttijd
28 keer aangevraagd
Geschikt voor:
Categorie:

3 Beoordelingen
4,7 (3 Beoordelingen)

Mariella en Richard
Fantastisch optreden van Lise! Wat een talent! We hadden dit ook nog nooit eerder gezien, was echt een verassing voor iedereen. Onze gasten hebben genoten van de show en wij al helemaal. Mooie toevoeging aan ons huwelijksfeest.
Raymon R.
Voor de afscheidsreceptie van onze lieve collega hadden wij de German Wheel geboekt voor een spectaculair optreden. De act was een bijzonder geslaagde break in een verder formeel programma. Iedereen vond het fantastisch! Een optreden van top niveau!
Masha Janssen
Zeer te spreken Lise's professionele manier van werken. Super, op Cirque de Soleil-niveau. Tijdens het opbouwen ging er het een en ander mis, maar Lise wist dit goed op te pakken en dankzij haar improvisatievermogen, is het optreden uiteindelijk toch nog volledig geslaagd. BEDANKT!

FAQ

Waar vooraf rekening mee houden bij een acrobatiek act?

Voordat je een acrobatiek act boekt, is het belangrijk om te weten wat voor soort evenement je organiseert en welke specifieke behoeften en eisen je hebt voor de act. Overweeg ook het publiek dat aanwezig zal zijn en de beschikbare ruimte voor de uitvoering.

Wat zijn de veiligheidsmaatregelen voor een acrobatiek act?

Veiligheid is een zeer belangrijk aspect van acrobatiek. De artiesten moeten getraind zijn en de juiste apparatuur en accessoires gebruiken voor hun uitvoeringen. Het is ook belangrijk om een ​​veilige omgeving te creëren, met de juiste ondergrond, veiligheidsnetten of kussens, en een goede verlichting. Het is raadzaam om met de artiesten en hun agentschap te overleggen over de specifieke veiligheidsmaatregelen die nodig zijn voor de uitvoering van de act.

Wat voor toevoeging heeft een show op uw evenement?

Een show kan een geweldige toevoeging zijn aan uw evenement, omdat het een extra dimensie van entertainment biedt die uw gasten zal vermaken en bijblijven. Afhankelijk van het type show dat u boekt, kan het uw evenement ook een bepaalde sfeer of thema geven.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Acrobatiek-huren-evenement-bedrijfsfeest.jpg German Wheel
€ 795 - € 1510
4,7 (3 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar