German Wheel

27 keer aangevraagd

Een unieke, acrobatische act waarbij spectaculaire trucs in een rad worden uitgevoerd.

4,7 uit 5 sterren
€ 795 - € 1510
Acrobatiek-huren-evenement-bedrijfsfeest.jpg
CmgckPbJo
act boeken
show boeken
versiering boeken
Acrobatiek-huren-evenement-bedrijfsfeest.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van German Wheel
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig
Categorie: Acrobatiek

Een unieke act als opening van uw bedrijfsfeest, congres, evenement of festival? Dat is de German Wheel act, nu te boeken bij Evenses.

De German Wheel act is een acrobatische act waarbij gebruik wordt gemaakt van een Rhönrad. Met dit rad, ook wel German Wheel genoemd, kan de acrobate de meest spectaculaire trucs uitvoeren. Uw gasten worden getriggerd door ware talenten en een adembenemende show; hierdoor is de show ook zeer geschikt als openingsact, intermezzo of een spectaculaire show voor uw bedrijfsfeest, congres, evenement of festival.

Lise is een multi-acrobaat, gespecialiseerd in rhönrad, tissue en aerial ring. Ze treedt als solo-artiest op met haar eigen acts en in grotere producties met andere acrobaten en artiesten. Zo heeft ze diverse optredens op haar naam staan bij bijvoorbeeld artiesten als Frans Bauer, een voetbalwedstrijd en een flashmob op Schiphol. Ook werkt ze regelmatig mee aan theater -en dansproducties. Naast optredens geeft Lise (privé- )lessen en workshops, coached ze beginnende
acrobaten en choreografeert ze luchtacts.

Lise is opgegroeid met sport, muziek en theater, waarbij ze zelfs een eigen podium in haar slaapkamer had! Zo ontdekte ze het rhönrad, waarmee ze eerst Nederlands kampioen werd en daarna in 2005 zilver en brons won op de wereldkampioenschappen. Een waar talent dus!

Bekijk de bijbehorende foto’s en films en laat u inspireren door de talenten van deze bijzondere acrobate. Heeft u interesse om deze acrobatische act te boeken / huren voor uw bedrijfsfeest, congres, evenement, feest, openingsact of festival? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Technische vereisten German Wheel act

Benodigde oppervlakte podium: 
De minimale oppervlakte die nodig is voor deze show is 10x3 meter en een hoogte van 3 meter. Dit is voldoende ruimte om voor- en achteruit met het “German Wheel” te gaan. Indien de ruimte groter is, bijvoorbeeld 12 bij 8 meter, dan worden de mogelijkheden voor de show groter. De 12 bij 8 meter is genoeg ruimte voor een volledige rotatie en een cirkel voor een zogenaamde ‘spiraal’. Een groter gebied, 12x12 meter geeft de acrobate de mogelijkheid om alle mogelijkheden te laten zien die ze in haar mars heeft.
De German Wheel act is niet beperkt tot een podium. Zo is het mogelijk dat Linde door het publiek rolt, wanneer er een doorgang is gerealiseerd.

Vloer:
 De show wordt uitgevoerd op een platte, gelijke ondervloer, die niet aflopend is. De vloer dient hard te zijn, zodat het wiel soepel kan rollen. Ideaal voor de vloer is hout, cement, marmer, een balletvloer of een gymzaalvloer. Wat ook mogelijk is, zijn tapijt, zeer platte stenen, asfalt bedekt met tapijt, of een hoge kwaliteit grasmat.

Vervoer: 
De materialen kunnen worden vervoerd per auto of per vliegtuig. Het Wheel is 2.15 meter hoog, kan in vier delen worden opgedeeld en weegt ongeveer 50 kg.

Weer & veiligheid: 
Vanwege veiligheidsredenen, kan de "German Wheel act" niet worden uitgevoerd met regen of harde wind. Ook is het niet mogelijk wanneer het glad is (bijvoorbeeld door mist).

Licht & Geluid:
Professionele verlichting verhoogt de impact van de show enorm; gekleurde lichtspots, blacklight of volgspots maken de show stukken mooier. Uiteraard verhoogt mooie / dramatische muziek ook de impact van de show. Evenses kan het licht en geluid voor u verzorgen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Mariella en Richard
5 uit 5 sterren
Fantastisch optreden van Lise! Wat een talent! We hadden dit ook nog nooit eerder gezien, was echt een verassing voor iedereen. Onze gasten hebben genoten van de show en wij al helemaal. Mooie toevoeging aan ons huwelijksfeest.
Raymon R.
4 uit 5 sterren
Voor de afscheidsreceptie van onze lieve collega hadden wij de German Wheel geboekt voor een spectaculair optreden. De act was een bijzonder geslaagde break in een verder formeel programma. Iedereen vond het fantastisch! Een optreden van top niveau!
Masha Janssen
5 uit 5 sterren
Zeer te spreken Lise's professionele manier van werken. Super, op Cirque de Soleil-niveau. Tijdens het opbouwen ging er het een en ander mis, maar Lise wist dit goed op te pakken en dankzij haar improvisatievermogen, is het optreden uiteindelijk toch nog volledig geslaagd. BEDANKT!

Vergelijkbare acts

Tissue act boeken

Tissue act boeken

4 Beoordelingen

De tissue act is een spectaculaire show waarbij de acrobate gebruikt maakt van doeken.

€ 845 - € 1605
Staande ring act

Staande ring act

Met deze staande ring act kunt u op elke locatie nu een spectaculaire acrobatische show neerzetten!

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.