< Terug naar overzicht

GLOWINTHEDARK boeken

Alles is mogelijk wanneer je GLOWINTHEDARK! boekt!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Wij willen jullie bedanken voor het verzorgen van een top avond wij hebben erg genoten. We hebben erg veel complimenten gehad over jullie. nogmaals erg bedankt."
Selina van Pels en Edwin van Pels
5
"Inmiddels weer wat bijgekomen.. Het was echt een super feest! GLOWINTHEDARK heeft onze gasten zeer goed vermaakt. Onze complimenten!"
Lilia Dijkman
5
"Wat was het een geweldig feest! Mede mogelijk gemaakt door het fantastische dj duo! Nu heerlijk aan het nagenieten."
Sara Berendsen
5

GLOWINTHEDARK boeken

GLOWINTHEDARK boeken

 

De twee vrienden Albert Harvey en Kevin Ramos, zijn beide opgegroeid met een familie vol passie voor muziek, zo groeide Albert op met gospel, soul en folk muziek uit zijn thuisland Suriname, Kevin werd grootgebracht door twee grote latin en funky soul artiesten zijn ouders. De vriendschap tussen deze twee heren was er al, dat was dan ook de basis van GLOWINTHEDARK ook deelde ze de interesse in muziek, fashion en kunst. Met deze interesses en hun vriendschap als basis besloten de twee hun krachten te bundelen en zo groeide Kevin en Albert uit tot een sterk duo met een cross-over sound een beetje tussen pop en elektronisch in, beide werden ze enorm geïnspireerd door hun helden Daftpunk, N*E*R*D en Coldplay. Toen Kevin en Albert op een avond samen gingen brainstormen over hoe ze dit het best aan konden pakken was GLOWINTHEDARK een feit, een creatief duo die zichzelf visualiseren als het licht en energie op het podium. Sinds kort is dit spectaculaire duo ook te boeken bij Evenses Entertainment en we helpen u graag bij het boeken van GLOWINTHEDARK.
 

Boeken GLOWINTHEDARK 

Wilt u GLOWINTHEDARK boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of borrel? Deze artiesten zijn via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons uiteraard ook altijd bellen voor uw vragen over het boeken van GLOWINTHEDARK. 

 

 

Andere bekeken ook

thepartysquad boeken

The Partysquad

Nederlandse DJ, Urban / Latin / Top 40 DJ

The Partysquad

Nederlandse DJ, Urban / Latin / Top 40 DJThe Partysquad zorgt er altijd voor dat hun publiek los gaat. U kunt ze nu bij Evenses boeken.2999,-Lees meer
the flexican festival

The Flexican

EDM / House / Club / Electro DJ, Urban / Latin / Top 40 DJ

The Flexican

EDM / House / Club / Electro DJ, Urban / Latin / Top 40 DJThe Flexican 2999,-Lees meer
Dave Roelvink boeken

Dave Roelvink

Urban / Latin / Top 40 DJ

Dave Roelvink

Urban / Latin / Top 40 DJMet zijn unieke karakter en opzwepende muziekstijl, maakt hij van elke gelegenheid een feest!2999,-Lees meer
Hasse de Moor boeken

Hasse de Moor

Nederlandse DJ

Hasse de Moor

Nederlandse DJEen enorm opkomend talent op uw evenement? 2999,-Lees meer