< Terug naar overzicht

Hasse de Moor

Een enorm opkomend talent op uw evenement?
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Ik kwam Hasse de Moor 'tegen' op Amsterdam Amsterdam Open Air en wow die muziek! Ik weet nog dat ik helemaal in het moment zat, achteraf nog even zn naam opgezocht en nu toch wel een beetje fan geworden! "
Amber Bats
5
"Meegavet hoe Hasse op zo'n jonge leeftijd al zo'n eigen stijl heeft kunnen ontwikkelen!"
Bent den Hollander
5
"Dit wordt een internationaal talent, dat weet ik zeker!"
Michelle Prins
5

Hasse de Moor

Hasse de Moor is een 19-jarige Nederlandse DJ/Producer. Deze jonge Nederlandse DJ heeft al verschillende tracks op zijn naam staan, zoals 'Capoeira' en 'C.R.A.N.K.'. Deze tracks worden door internationale DJ's gedraaid op festivals, denk aan Diplo, Skrillex, DJ Snake, Dillon Francies, Deorro, GTA, Chuckie, Valentino Khan en Bro Safari.

 

Stilzitten staat niet in het woordenboek van Hasse, zijn vooruitstrevende gedrag zorgt ervoor dat hij snel veel tracks, bootlegs en remixes released. Het begon met de bootleg voor Valentino Khan's 'Make Some Noise', gevolgd door 'C.R.A.N.K.' die viral ging. Vervolgens bracht hij nog 'Time Out' en 'Melaza' uit. Daarnaast heeft Hasse diverse remixen gemaakt van artiesten zoals Yellow Claw en DJ Snake.

 

Veel internationale artiesten staan versteld van de muziek die Hasse released. NEST HQ, het media initiatief van Skrillex, beschrijft de muziek van Hasse als "Zo krankzinnig dat het fascinerend is om naar te luisteren. Hij gaat grenzen en comfort zones te buiten.". De industrie staat verstelt van het talent en volgt de stappen van Hasse dan ook nauw. Velen zeggen dat Hasse behoort tot de nieuwe generatie top-artiesten, omdat hij zich onderscheid door zijn unieke geluid.

 

Wilt u Hasse de Moor huren voor uw evenement, verjaardag, festival, bedrijfsfeest of evenement? Deze show is via Evenses te boeken voor uw viering of gelegenheid. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
Dansvloer boeken bedrijfsfeest evenement

Exclusive verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Exclusive verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerOnze meest geavanceerde dansvloer, die elke vorm, en elke kleur kan aannemen. 495,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest. 895,-Lees meer