Isabel Provoost boeken

Isabel Provoost is een zangeres afkomstig uit Middelburg, Zeeland. In 2014 deed zij mee aan The Voice Kids. Ze kwam door de 'blind auditions' met het nummer "Beneath Your Beautiful" van Labrinth en Emeli Sande. Alle juryleden drukten op de rode knop, maar zij had gekozen voor het team van Nick & Simon. In dit team schopte ze het tot de finale en eindigde ze op de tweede plaats.

Drie jaar later probeerde ze het weer bij The Voice of Holland. Ook hier schopte ze het ver! Ze deed auditie met het nummer "Modern World" van Anouk en dit zorgde ervoor dat Miss Montreal, Ali B en Guus Meeuwis zich omdraaiden. Isabel voor team Sanne (Miss Montreal)! Samen met Sanne heeft ze de finale gehaald. Isabel heeft uiteindelijk de tweede plaats behaald. In de finale zong ze haar eigen single "Nothing".

Na The Voice is Isabel druk bezig geweest. Zo had ze direct na de finale haar eigen uitverkochte theatershow in Vlissingen. Verder heeft ze vele optredens gedaan, zoals tijdens de theatershow van Karin Bloemen, op Koningsdag, samen met BLØF op Concert at Sea en optredens met het Praags Filharmonisch Orkest in Nederland en Griekenland.

Boekingen Isabel Provoost

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Isabel Provoost voor uw event, bedrijfsfeest of festival? Deze mooie zangeres is nu te huren bij Evenses voor uw evenement. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons zeven dagen per week bereiken voor al uw vragen over het boeken van Isabel Provoost.