Jennie Lena boeken

Jennie Lena zingt vanuit haar hart, dit zorgt ervoor dat haar optredens authentiek en rauw zijn. Met haar stem maakt ze contact met haar luisteraars, maar brengt ook verhalen over. Deze manier van zingen zorgt dan ook vaak voor ontroering bij het publiek.

Jennie Lena deed in 2015 auditie bij The Voice of Holland, ze werd hierbij begeleid door haar coach Anouk. Jennie Lena schopte het tot aan de finale. Voor haar deelname van The Voice of Holland was er al sprake van een carrière in de zangindustrie. Hiervoor schreef zij enkele nummers voor andere artiesten. In 2009 verscheen haar eerste album Monsters dan ook al. Hierna bracht Jennie Lena nog diverse singles en albums uit. Niet alleen in Nederland is Jennie Lena opgemerkt door het publiek, ook in het buitenland viel zij op. Haar auditie ging viral, waardoor ze bij bekende artiesten zoals Perez Hilton en Kelly Clarkson zelfs niet onopgemerkt kon blijven.

Boekingen Jennie Lena

Wilt u Jennie Lena boeken voor uw huwelijk, opening of jubileum? Deze act is via Evenses in te huren voor uw festival en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.