< Terug naar overzicht

Jennie Lena boeken

De artieste bekend van The Voice of Holland, Jennie Lena!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Haar stem zorgde ervoor dat ik emotioneel werd geraakt, ze meent ook waar ze over zingt. Dit was de perfecte toevoeging op onze bruiloft! "
Pascalle en Jos
5
"Wow dit optreden vergeet ik niet meer!"
Lisa de Kok
5
"Bedankt voor het verzorgen van de muziek op ons feest, super! "
Esther de Groot
5

Jennie Lena boeken

Jennie Lena boeken

 

Jennie Lena zingt vanuit haar hart, dit zorgt ervoor dat haar optredens authentiek en rauw zijn. Met haar stem maakt ze contact met haar luisteraars, maar brengt ook verhalen over. Deze manier van zingen zorgt dan ook vaak voor ontroering bij het publiek.

 

Jennie Lena deed in 2015 auditie bij The Voice of Holland, ze werd hierbij begeleid door haar coach Anouk. Jennie Lena schopte het tot aan de finale. Voor haar deelname van The Voice of Holland was er al sprake van een carrière in de zangindustrie. Hiervoor schreef zij enkele nummers voor andere artiesten. In 2009 verscheen haar eerste album Monsters dan ook al. Hierna bracht Jennie Lena nog diverse singles en albums uit. Niet alleen in Nederland is Jennie Lena opgemerkt door het publiek, ook in het buitenland viel zij op. Haar auditie ging viral, waardoor ze bij bekende artiesten zoals Perez Hilton en Kelly Clarkson zelfs niet onopgemerkt kon blijven.
 

 

Boekingen Jennie Lena

 

Wilt u Jennie Lena boeken voor uw huwelijk, opening of jubileum? Deze act is via Evenses in te huren voor uw festival en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

sneltekenaar huren feest

Sneltekenaar Bas

Sneltekenaar

Sneltekenaar Bas

Sneltekenaar Deze sneltekenaar brengt een blijvende en humoristische herinnering aan uw feest of evenement!395,-Lees meer
smoothie bar huren personeelsfeest

Smoothiebar

Bar Service

Smoothiebar

Bar ServiceDe smoothiebar zorgt voor de lekkerste smoothies op uw evenement of feest 645,-Lees meer
waarzegster boeken feest

Waarzegster Naria

Typetje, Waarzegster

Waarzegster Naria

Typetje, WaarzegsterDeze waarzegster brengt met tarotkaarten en mini-readings een unieke beleving op ieder feest.475,-Lees meer