< Terug naar overzicht

Jongleur Danny

Deze professional maakt van zijn jongleren show een ware sensatie, leuk voor uw evenement.
vanaf: 
495,-
5

Referenties

"Wat een spectaculaire show, hij was het gesprek van de avond!"
Peter Rin
5
"Bedankt voor een onwijs gave show, iedereen was helemaal onder de indruk"
Nick Carto
5
"Nog steeds aan het nagenieten! En daarnaast ook nog eens een topgozer!"
Sarah Lop
5

Jongleur Danny

Om van uw feest een spectaculaire show te maken, is nu Jongleur Danny bij Evenses te huren. Deze jongleer act is een ware toevoeging op uw bedrijfsfeest, receptie, bruiloft of evenement. Leuk voor jong én oud. Jongleur Danny is ready to perform en kan geboekt worden voor verschillende type gelegenheden.

 

Danny is een professionele jongleur, die al sinds zijn derde wist hij dat hij dit later wilde gaan doen. Dit kwam door de circussen die hij als kind bezocht. Danny was vooral onder de indruk van de jongleur acts. Hij ging altijd nadat hij een show had bezocht met zijn vader, de acts thuis proberen na te doen. Van mimiek tot het jongleren toe. Door jarenlang oefenen werd hij toegelaten op de professionele circusschool. Hier heeft hij vier jaar lang zijn kunsten kunnen perfectioneren onder begeleiding van Gregor Kiock.

 

Wilt u deze spetterende jongleer show huren voor uw feest, evenement of bedrijfsfeest? Jongleur Danny is via Evenses te boeken voor uw bruiloft of receptie. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij staan zeven dagen per klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
tissue act live optreden

Tissue Act

Acrobatiek, Dansshow, Tissue Act

Tissue Act

Acrobatiek, Dansshow, Tissue ActDe tissue act is een spectaculaire show waarbij de acrobate gebruikt maakt van doeken.745,-Lees meer
LED Show hurenvoor uw evenement

LED Dansshow

Dansshow

LED Dansshow

DansshowEen bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.495,-Lees meer