Om van uw feest een spectaculaire show te maken, is nu Jongleur Danny bij Evenses te huren. Deze jongleer act is een ware toevoeging op uw bedrijfsfeest, receptie, bruiloft of evenement. Leuk voor jong én oud. Jongleur Danny is ready to perform en kan geboekt worden voor verschillende type gelegenheden.

Danny is een professionele jongleur, die al sinds zijn derde wist hij dat hij dit later wilde gaan doen. Dit kwam door de circussen die hij als kind bezocht. Danny was vooral onder de indruk van de jongleur acts. Hij ging altijd nadat hij een show had bezocht met zijn vader, de acts thuis proberen na te doen. Van mimiek tot het jongleren toe. Door jarenlang oefenen werd hij toegelaten op de professionele circusschool. Hier heeft hij vier jaar lang zijn kunsten kunnen perfectioneren onder begeleiding van Gregor Kiock.

Wilt u deze spetterende jongleer show huren voor uw feest, evenement of bedrijfsfeest? Jongleur Danny is via Evenses te boeken voor uw bruiloft of receptie. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. We staan zeven dagen per klaar om al uw vragen te beantwoorden.