Jordy van Loon boeken voor uw evenement

U kunt Jordy van Loon boeken voor elke gelegenheid, denk hierbij aan uw verjaardag, evenement of borrel.

De eerste hit van Jordy van Loon
Jordy van Loon is een Nederlandse volkszanger geboren op 16 juni 1993. In 2018 is Jordy bekend geworden met het lied verliefdheid (is een toverbal). De clip van het nummer is dan ook meer dan 5.000.000 keer bekeken. Met deze single bereikte hij de eerste positie in de Top Serious Request en de single Top 100.

Jordy wordt ook wel beschreven als een eendagsvlieg door de korte tijd dat hij in de schijnwerpers stond. Sinds kort is Jordy van Loon weer op het podium te vinden met vooral Nederlandstalige liedjes voor jong en oud. Het zingen zit in Jordy's bloed, vindt ook zijn tante Ria van den Berg.
Jordy van Loon boeken.jpeg

Jordy van Loon boeken
Jordy van Loon boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Jordy van Loon boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Bent u overtuigd van deze zanger en zou u Jordy van Loon willen boeken voor uw evenement, bruiloft, borrel of bedrijfsfeest? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons en vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u: