Breng je gasten in kerststemming met een topband

Kerstborrel bands

Druk bezig met de organisatie van de kerstborrel? En zit je inmiddels met de handen in het haar, omdat je nog steeds geen geschikte band hebt gevonden? Of wil je graag een leuke act aan de kerstborrel toevoegen? Wij geven je wat ideetjes!

Bandjes voor je kerstborrel

Zonder muziek is de kerstborrel natuurlijk erg saai. De borrel is dan sfeerloos en de gasten zullen de borrel dan snel verlaten. De onderstaande bandjes brengen al je gasten direct in de kerststemming:

  • Juice & Cigars
  • The Cappucino’s
  • Kerstorkest
  • De Sfeer-Express
  • Duo Keyz & Drumz
  • Two Delight

Juice & Cigars

Een optreden van Juice & Cigars is sfeervol van begin tot eind. Dit muziekduo speelt variërende nummers. Van prachtige jazzballads en swingende blues tot aan mooi soul en dansbare hits van nu. Het duo vertolkt de nummers op hun eigen, jazzy wijze. De formatie van Juice & Cigars kan worden aangepast naar je eigen wensen. Standaard bestaat de band uit een pianist en een zangeres, maar deze muziekact kan door meerdere muzikanten worden ingevuld. Het is bijvoorbeeld mogelijk de act uit te breiden met een optreden van een saxofonist, contrabassist en/of drummer. Zo ontstaat er een sfeervolle band. Ook wat betreft genres is alles mogelijk. Juice & Cigars speelt jazz, soul, blues, bossanova, ballads en pop. Kies dus wat het beste is voor jouw kerstborrel. De bandleden hebben allemaal een jarenlange ervaring. De afgelopen jaren hebben ze opgetreden op tal van bedrijfsfeesten, huwelijken en privéfeesten. De band is zowel inzetbaar voor de achtergrondmuziek als voor een spetterend en swingend optreden.

The Cappuccino’s

Het vrolijke, akoestische duo The Cappuccino’s zorgt voor een gezellige sfeer op je kerstborrel. Het duo speelt mooie luisterliedjes sfeervol op de achtergrond. Hiermee wordt je borrel muzikaal omlijst. Op zoek naar een band die dansbare nummers speelt? The Cappuccino’s kan worden uitgebreid als een trio met hun eigen percussionist, zodat de muziek de juiste dansbeat heeft. De muzikanten van The Cappuccino’s hebben ruim twintig jaar ervaring in het muziekvak en hebben al op tal van grote en kleine podia gespeeld. Het muziekduo speelt goed in op het publiek en verzorgt een optreden met veel interactie en humor. De muziek van The Cappuccino’s is akoestisch en het duo speelt een gevarieerd repertoire dat bestaat uit nummer van de jaren zestig tot nu.

Kerstorkest

Het muzikale Kerstorkest brengt iedereen in de kerststemming. Tijdens een muziekoptreden van het Kerstorkest is het moeilijk om stil te blijven zitten. Een optreden staat garant voor twee uur lang swingen op bekende kerstliedjes. Het Kerstorkest bestaat uit één vrouwelijke zangeres die wordt begeleidt door drie muzikale Kerstmannen. Het orkest speelt alle bekende kerstliederen, waarbij alle bandleden gekleed zijn in een prachtige kerstoutfit.

De Sfeer-Express

De Sfeer-Express is dé toevoeging voor je kerstborrel- of feest. Deze act bestaat uit een zanger die al op tal van gelegenheden heeft gespeelt. Wat De Sfeer-Express zo uniek maakt, is dat de zanger op zijn bakfiets met jukebox rijdt en bekende liedjes zingt van onder meer Elvis Presley, Eddy Wally, Charles Aznavour en meer. Natuurlijk zingt hij ook bekende, swingende kerstnummers. De Sfeer-Express maakt van jouw kerstborrel een ‘echte’ party.

Duo Keyz & Drumz

Met het Duo Keyz & Drumz ben je verzekerd van een geslaagde kerstborrel of een spetterend kerstfeest. Het duo laat je gasten genieten van een gevarieerd programma met heel veel kerstmeezingers. Zodra de eerste nummers worden ingezet, gaan de voetjes van de vloer. Duo Keyz & Drumz staat voor topentertainment op hoog niveau. Het duo bestaat uit een piano entertainer en een drummer. Samen verzorgen ze een geweldige performance in kerstsfeer. Het duo kan met alle muziekstijlen uit de voeten en jij bepaalt wat er wordt gespeeld. Eventueel kan de show worden uitgebreid met een tweede pianist, saxofonist of zelfs een complete blazerssectie.

Two Delight

Het Nederlands-Argentijns duo Two Delight bestaat uit echte topartiesten. De bandleden vullen hun repertoire naar jouw wens in. Op je kerstborrel speelt deze band dan ook swingende kerstsongs. Two Delight brengt de stemming erin op jouw kerstborrel- of feest en voelt de sfeer perfect aan. Met hun swingende muziek verhoogt deze band de feestvreugde.

DJ huren

Naast een band is het natuurlijk ook een optie om een DJ te huren. Een DJ draait zowel dansbare nummers als achtergrondmuziek. Evenses werkt samen met tientallen (bekende) DJ’s. Wil je een swingende kerstborrel organiseren? Huur dan een allround DJ, House DJ of disco DJ. Zodra zijn beats uit de speakers komen, rent iedereen naar de dansvloer. Een Lounge DJ is de beste optie als je graag wat rustigere achtergrondmuziek op je kerstborrel wilt.

Spanning, verrassing en sensatie met een goochelaar

Op zoek naar een act? Wat dacht je dan van een goochelaar? Een goochelshow staat voor spanning, verrassing en sensatie. De goochelaars van Evenses bieden tijdloos entertainment dat je gasten versteld doet staan. Met hun vingervlugge goocheltrucs en indrukwekkende illusies brengen ze al je gasten op het verkeerde been. Wil je een goochelaar op je kerstborrel- of feest? Dan biedt Evenses je diverse mogelijkheden. Zo is het mogelijk om een complete goochelshow te boeken. Hierbij laat de goochelaar zijn trucs op het podium zien. Het is echter ook een optie om de goochelaar tussen de gasten door te laten lopen. Zo laat hij iedereen van dichtbij zien wat voor trucjes hij uitvoert.

Fotograaf huren

Natuurlijk is het leuk om je gasten een aandenken te geven, zodat ze nog lang kunnen terugdenken aan de gezellige kerstborrel. Door een fotograaf te huren, zorg je voor een blijvende herinnering. Laat de fotograaf bij binnenkomst foto’s maken van de gasten met echte kerstaccessoires en een Kerstman bijvoorbeeld. Of huur een fotograaf in om een fotoreportage te maken van je kerstborrel of kerstfeest. Het is mogelijk om bij een kerstborrel je bedrijfslogo op de foto te laten drukken en de foto’s online te plaatsen. Zo kunnen alle gasten hun foto’s zien. Evenses werkt met ervaren fotografen die persoonlijk zijn geselecteerd door middel van een test-fotoshoot en een kennismakingsgesprek. Hierdoor kunnen wij je altijd een professionele en attente fotograaf garanderen die een prachtige fotoreportage levert.Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar