Duo Keyz & Drumz

Spetterend piano entertainment gecombineerd met een drummer, geschikt voor elke gelegenheid.

4,4 uit 5 sterren
€ 995 - € 1890
piano entertainer-drummer
JYIBmbCdc
wKxHEagfY
zAeNXiuU
KVnwWvJkcmI
nJaLaFvUPQ
dXQOzvjc
Nederlandse artiesten
piano entertainer-drummer
Controleer nu de beschikbaarheid van Duo Keyz & Drumz
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Onze piano entertainer verzorgt met deze kleine formatie een geweldige performance! Deze compacte band bestaat uit een piano entertainer met een drummer. Spetterend piano entertainment of een intiem optreden, de keus is aan u!

Onze piano entertainer kan met alle muziekstijlen uit de voeten: van het beste uit de top-1000 tot aan Nederlandstalig, en van een prachtige ballad tot aan een gezellige meezinger. U bepaalt wat er wordt gespeeld.  Verzoeknummers kunt u altijd indienen! Evenses heeft een team van 4 professionele piano-entertainers in dienst. Allen zijn persoonlijk door ons geselecteerd op professionaliteit, enthousiasme en creativiteit. Omdat de pianisten alle muziekstijlen beheersen, is deze show inzetbaar voor elke gelegenheid en locatie. Denk aan een feest, bedrijfsfeest, opening, productpresentatie, bruiloft, ceremonie, huwelijk, tuinfeest, braderie en nog veel meer!

De show kan ook worden uitgebreid met een tweede pianist, een saxofonist of een complete blazers sectie. U kunt de show dus altijd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren laten aansluiten. Het piano-entertainment kan zowel een kort, als een avondvullend optreden verzorgen!

Wilt u 'Keyz & Drumz' boeken voor uw bruiloft, huwelijk, dorpsfeest of evenement? Dit spetterende duo is te huren via deze website. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Repertoire:

Vrijwel alles is mogelijk met onze allround entertainers. Uiteraard houden wij graag rekening met uw persoonlijke voorkeuren. Ook kunt u (desnoods op een bierviltje) uw verzoeknummers ter plekke indienen!

Repertoire Duo Keyz & Drumz

Genres

Pop
Jazz
Akoestisch
Soul
Disco
Nederlandstalig
Klassiek
Achtergrondmuziek
60s / 70s
Funk
90s
80s
Lounge
3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
J. Riekwel
4 uit 5 sterren
Ik wil jullie nogmaals danken voor de geslaagde middag. De bezoekers hebben genoten van het gevarieerde programma met vele meezingers. De reacties uit het publiek waren zeer positief en men zei dat de muzikaliteit eraf spatte.
Hejne & Kristina
5 uit 5 sterren
We hebben een top avond gehad dankzij dit bijzondere duo. Vanaf het moment dat jullie het eerste nummers speelden, gingen de voetjes van de vloer! Fantastisch. Top entertainment! Bedankt!
Bjørn & Kenni
4 uit 5 sterren
Dit duo is perfect in te huren voor een sfeervolle feestavond waarin interactie met het publiek gewaardeerd wordt. De losse, gezellige stijl van deze artiesten zorgen voor een bruisende avond, vol met muziek, entertainment en bovenal een zeer goede sfeer. Bijzonder prettig om mee samen te werken.

Vergelijkbare acts

Beautiful Noise

Beautiful Noise

5 Beoordelingen

Beautiful Noise is een bijzonder flexibel allround duo met vele mogelijkheden!

€ 595 - € 1310
Jip & Daym

Jip & Daym

4 Beoordelingen

Het spontane duo Jip & Daym spelen allround hits met een gezonde dosis humor!

€ 440 - € 1100
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.