Variërend van prachtige jazz ballads en swingende blues, tot een mooie soulplaat en de hits van nu. De nummers worden op geheel eigen, jazzy wijze vertolkt. De band kan qua formatie worden aangepast naar uw wensen. Standaard spelen zij als muziekduo bestaande uit een pianist en zangeres. Deze act is bovendien door meerdere muzikanten in te vullen. Het duo kunt u ook uitbereiden met een saxofonist, contrabassist en/of drummer, hierdoor ontstaat er een band die sfeervolle muziek kunnen verzorgen.  Qua genres is er veel mogelijk: jazz, blues, soul, bossanova, pop en ballads. Perfect voor een receptie, diner, bruiloft of feestje!

De muzikanten die de sfeervolle jazz muziek kunnen verzorgen zijn allen afgestudeerd van het Conservatorium. De artiesten kennen wij persoonlijk en werken wij vaak al jarenlang mee samen. Inmiddels is ‘Juice & Cigars’ al meerdere jaren actief en heeft het op vele bedrijfsfeesten, huwelijken en privéfeesten gespeeld. Dit leuke duo is in te zetten om de achtergrondmuziek te verzorgen, maar meer swingende stukken behoren ook tot de mogelijkheden!

Wilt u een stijlvol muziek combo boeken voor uw receptie, bruiloft, borrel, diner of feest? Boek dan dit jazzy combo! ‘Juice&Cigars’ is te huren voor uw opening, jubileum, huwelijk of zakelijk evenement. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op!