Maan boeken

20 keer aangevraagd

Deze prachtige zangeres won in 2015 The Voice of Holland.

4,4 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
Zangeres Maan Boeken
DPszbcgNQo
EYhLEHEvfQ
KWSqn qEFY
xwTqDJMQ
ylZgPOxgyU
KPSRgGsTY
EbIIR XpTs
Zangeres Maan Boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Maan
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Maan boeken

Zangeres Maan won in 2015 het bekende TV-programma The Voice of Holland en werd daarmee in één klap bekend in Nederland. Via Evenses is zij te boeken tegen aantrekkelijke voorwaarden en in te huren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, festival of jubileum.

Maan boeken Maan boeken maan boeken boeken maan.jpg

Biografie Maan

Zangeres Maan dacht een tussenjaar te nemen en ‘eens te kijken hoe het ging met muziek maken’. Inmiddels weet heel Nederland hoe dat afliep: op 18-jarige leeftijd pakte Maan de winst bij The Voice Of Holland met als coach Marco Borsato en werd een landelijk idool. Ze liet met het nummer the power of love alle stoelen draaien. Inmiddels is haar tweede single een feit: met Ride It bewijst Maan dat ze een nieuwe ster is aan het Nederlandse muziekfirmament. Haar eerste single Perfect World werd geproduceerd door de bekende DJ Hardwell en kwam op 13 februari 2016 binnen in de top 40, waarna ze een gouden plaat ontving. Op 1 april verscheen ook haar tweede single Ride It. Die single haalde de hitparade ook, de opvolger 'DJ' deed het minder goed. Maan stond zes avonden in Ahoy Rotterdam tijdens Toppers in concert 2016 - Christmas party of the year. In 2017 doet Maan mee aan Dance Dance Dance met B-Brave-lid Kaj van der Voort. Tegenwoordig heeft Maan veel hits, ook in samenwerking met andere bekende artiesten. In 2020 trad ze op bij de vrienden van amstel live

Zangeres Maan

In 2017 was Maan te horen op het album van Sevn Alias met nummer 'Amsterdam'. Dit keer staat Sevn Alias op het album van Maan genaamd 'Onverstaanbaar'. Het nummer 'Als Ik Ga' laat zien dat Sevn Alias en Maan een prachtige combinatie is van pop en hiphop.

Verder heeft Maan vele andere soorten populaire liedjes gemaakt. Ook heeft ze vele optredens gedaan, tv-shows en is ze te gast geweest bij vele award shows.

Maan boeken

Door haar grote populariteit is Maan boeken voor een evenement ook een groots succes. Zing mee met haar bekendste hits en ervaar haar stem in het echt. Of u nou een feest geeft en Maan boeken wilt, of dat u Maan boeken wilt voor een bedrijfsgelegenheid. Bij Evenses kunt u Maan boeken voor elke soort evenement en op elke locatie.

Wilt u Maan boeken voor uw evenement, Maan boeken voor een festival of Maan boeken voor uw feest? U kunt Maan boeken via Evenses voor uw bedrijfsfeest en viering. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg belangrijk, daardoor werken wij met professionele artiesten.

Maan boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Maan boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Maan

Genres

Pop
Nederlandstalig

Nummers

Maan & Ronnie Flex - Blijf bij mij
Maan - Ze huilt maar ze lacht
Maan - Lief zoals je bent
Maan, Kriss Kross Amsterdam , Bizzey - Hij is van mij
Maan & Jonna Fraser - Spijt
Maan & Sevn Alias - In Amsterdam
Maan - Ride it
Maan - Jij bent de liefde
Maan & Kraantje Pappie - Rode Wijn
Maan - Sukkel voor de liefde
3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Angela van Tol
5 uit 5 sterren
Wauw, wat kan Maan goed zingen! Ze heeft ons evenement echt perfect aangevuld met haar optreden. Ik zou haar zeker weer boeken.
Sophie Reijnders
4 uit 5 sterren
Een lieve en spontane meid, die weet waar ze mee bezig is. Ze kwam erg professioneel over en haar optreden was steengoed.
Mien van Zanten
4 uit 5 sterren
Echt een aanrader voor een feest met jeugdig publiek. Ze weet de zaal op z'n kop te zetten en iedereen stond te swingen. Wij hebben genoten tijdens het schoolfeest!

Vergelijkbare acts

Eva Simons boeken

Eva Simons boeken

3 Beoordelingen

Met meerdere hits onder haar naam is Eva Simons hier te boeken!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.