< Terug naar overzicht

Memphis Maniacs boeken

Dé mash-up band van Nederland, Memphis Maniacs, kunt u nu bij Evenses boeken
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Kan je binnen drie minuten fan van een band worden? Ja, dat kan. Memphis Maniacs live. Meest vernieuwende podiumact die ik in jaren heb gezien. Entertainment in het kwadraat. En retestrak"
Kluun
5
"Wat je mening over coverbands ook mag zijn, er valt moeilijk te ontkennen dat Memphis Maniacs gewoon steengoed is in wat het doet"
Koen Kleiberg
5
"De Memphis Maniacs hebben, ondanks het feit dat ze nummers van andere artiesten lenen, een geheel eigen stijl. Een optreden is een beleving waarbij niemand stil kan blijven staan."
Wim
4

Memphis Maniacs boeken

Memphis Maniacs boeken

 

Memphis Maniacs is een Nederlandse mash-up band met een indrukwekkend hoog track record voor een band zonder album en platenlabel.

 

De "Masters of the Mash-Up" nemen het publiek mee in een rollercoaster. Ingenieus muzikaal knip- en plakwerk waardoor verrassende combinaties van ogenschijnlijk oncombineerbare nummers ontstaan. Qua muziek stijl worden ze vaan vergeleken met 2mandydjs, maar het optreden van de Memphis Maniacs gaat veel verder dan alleen het mixen van songteksten en muziek, ze trotseren de grenzen tussen genres, entertainment en virtuositeit.  Ze weten als geen andere band hoe ze verschillende herkenningselementen en verrassingselement moeten gebruiken om het publiek een muzikaal orgasme te bezorgen. Verwacht een legendarisch feest met een Rock&Roll attitude en een dansvloer dat je naar adem doet happen. Ze worden door critici de "meest innovatieve live act in jaren" genoemd. 

 

Boekingen Memphis Maniacs

 

Wilt u Memphis Maniacs boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

partyband huren bruiloft

Party Collective

Coverband

Party Collective

CoverbandDeze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.2195,-Lees meer
Vuurshow boeken

Mystic Fire Art

Dansshow, Vuurshow

Mystic Fire Art

Dansshow, VuurshowDeze sensuele vuurshow is een spectaculaire en bijzondere act!745,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
foto spiegel evenses

Foto Mirror

Fotohokje

Foto Mirror

FotohokjeSpiegeltje spiegeltje op het feest, wie is het leukste foto beest?545,-Lees meer