Memphis Maniacs boeken

Memphis Maniacs is een Nederlandse mash-up band met een indrukwekkend hoog track record voor een band zonder album en platenlabel.

De "Masters of the Mash-Up" nemen het publiek mee in een rollercoaster. Ingenieus muzikaal knip- en plakwerk waardoor verrassende combinaties van ogenschijnlijk oncombineerbare nummers ontstaan. Qua muziek stijl worden ze vaan vergeleken met 2mandydjs, maar het optreden van de Memphis Maniacs gaat veel verder dan alleen het mixen van songteksten en muziek, ze trotseren de grenzen tussen genres, entertainment en virtuositeit.  Ze weten als geen andere band hoe ze verschillende herkenningselementen en verrassingselement moeten gebruiken om het publiek een muzikaal orgasme te bezorgen. Verwacht een legendarisch feest met een Rock&Roll attitude en een dansvloer dat je naar adem doet happen. Ze worden door critici de "meest innovatieve live act in jaren" genoemd.

Boekingen Memphis Maniacs

Wilt u Memphis Maniacs boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de band Memphis Maniacs.