De carrière van Steven Appels — of beter bekend als Mr. Wonder — begon al op jonge leeftijd. Hij begon met rappen, toch zag hij zijn carrière als rapper niet helemaal voor zich en liet dit gaan. Hij besloot verder te gaan als DJ en geeft zichzelf de naam Mr. Wonder. Het DJen schijnt een enorm talent te zijn voor Mr. Wonder, dat blijkt tevens uit alle optredens.

Mr. Wonder treed op in clubs als Bitterzoet, Ludwig Zwei en Panama allemaal in de hoofdstad van Nederland. Maar niet alleen Nederland is in de ban van Mr. Wonder, ook clubs in Brussel, Antwerpen en Hannover staan te springen om Mr. Wonder te zien optreden. Draaien in het voorprogramma van internationale artiest Snoop Dogg kunnen ook maar weinig mensen zeggen, toch is het de Nederlandse DJ Mr. Wonder gelukt. Maar ook in Nederland staat hij niet stil, de vaste huisdj zijn van het Nederlandse hiphopcollectief Nouveau Riche is ook niet zomaar iets.

Wilt u Mr. Wonder boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw opening en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.