Op 14-jarige leeftijd begon het avontuur van Niek Groenendijk in Zoetermeer. Thuis in zijn kamer begon hij met het produceren van Hiphop beats. Niek Groenendijk werkte ook nog een tijdje samen met een andere DJ onder de naam 'Unleaded'. Niek heeft al aardig wat achter zijn naam staan, zoals een release op de cd van Sensation White en veel boekingen. Na een tijd samen te hebben gewerkt besluit Niek zelf verder te gaan onder de naam 'Nick Vall'.

Nick Vall richtte zich solo op de Eclectic scene. Tegenwoordig bezorgt Nick Vall Nederland veel nieuwe hits en optredens in diverse clubs door het land. Begin 2016 is zijn succes groot geworden, hij kreeg steeds meer de kans om buiten Zoetermeer te draaien. Nu timmert hij steeds harder aan de weg en verovert steden als Amsterdam, Utrecht en Eindhoven met zijn sets. Nick Vall is ook bezig met zijn toekomst en zo goed mogelijk worden, om deze reden studeert hij aan de Herman Brood Academie in Utrecht waar hij wordt opgeleid tot producer. Nick heeft diverse samenwerkingen achter zijn naam staan, bijvoorbeeld met Freddy Moreira.

Wilt u Nick Vall huren voor uw evenement festival, bedrijfsfeest of evenement? Deze show is via Evenses te boeken voor uw schoolfeest of gelegenheid. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.