< Terug naar overzicht

Nick Vall

De jonge getalenteerde DJ/Producer Nick Vall zorgt voor een feestje!

Referenties

"Nick Vall kwam optreden op ons schoolfeest, was tenminste even andere muziek dan die standaard top40 plaatjes!"
Sarah van Rossum
5
"Knap hoe Nick Vall op zijn 18e al een hele eigen stijl heeft ontwikkeld! "
Jill Verbruggen
5
"Gevarieerd en origineel, de woorden die direct bij me opkomen als ik aan Nick Vall denk!"
Veerle van Putten
4

Nick Vall

Op 14-jarige leeftijd begon het avontuur van Niek Groenendijk in Zoetermeer. Thuis in zijn kamer begon hij met het produceren van Hiphop beats. Niek Groenendijk werkte ook nog een tijdje samen met een andere DJ onder de naam 'Unleaded'. Niek heeft al aardig wat achter zijn naam staan, zoals een release op de cd van Sensation White en veel boekingen. Na een tijd samen te hebben gewerkt besluit Niek zelf verder te gaan onder de naam 'Nick Vall'. 

 

Nick Vall richtte zich solo op de Eclectic scene. Tegenwoordig bezorgt Nick Vall Nederland veel nieuwe hits en optredens in diverse clubs door het land. Begin 2016 is zijn succes groot geworden, hij kreeg steeds meer de kans om buiten Zoetermeer te draaien. Nu timmert hij steeds harder aan de weg en verovert steden als Amsterdam, Utrecht en Eindhoven met zijn sets. Nick Vall is ook bezig met zijn toekomst en zo goed mogelijk worden, om deze reden studeert hij aan de Herman Brood Academie in Utrecht waar hij wordt opgeleid tot producer. Nick heeft diverse samenwerkingen achter zijn naam staan, bijvoorbeeld met Freddy Moreira. 

 

Wilt u Nick Vall huren voor uw evenement festival, bedrijfsfeest of evenement? Deze show is via Evenses te boeken voor uw schoolfeest of gelegenheid. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar ServiceMobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.845,-Lees meer
foto spiegel evenses

Foto Mirror

Fotohokje

Foto Mirror

FotohokjeSpiegeltje spiegeltje op het feest, wie is het leukste foto beest?545,-Lees meer
Fotobuzz1 5

Fotobuzz

Fotohokje

Fotobuzz

FotohokjeEen ouderwets Volkswagen busje zorgt voor de origineelste foto's! Eenvoudig boeken bij Evenses645,-Lees meer