NoizBoiz bestaat uit 3 leden, MC XL, producer/DJ Mucky Muxx en hypeman Don de Baron. Het collectief bestaat sinds 2004 en onderscheid zich door hun kenmerkende UK-sound. Het collectief richt zich voornamelijk op Grime/Dubstep. Noizboiz gaat diverse samenwerkingen aan met onder andere Boef, de Gelogeerde Aap, Zwart Licht, Skinto en Leo. Tegenwoordig wordt NoizBoiz steeds bekender bij het grote publiek.

In 2010 begon het echte succes voor NoizBoiz, de track samen met Boef, de Gelogeerde Aap, Zwarte Licht, Skinto en Leo zorgde voor landelijke media-aandacht. Begin 2012 brachten zij het album 'Georganiseerde Chaos' uit op een originele manier. Het album werd uitgebracht op een USB-stick in plaats van een CD, hiermee trokken de jongens wederom veel media-aandacht. In 2013 tekende NoizBoiz voor het label Nouveau Riche, waar ook Boaz van de Beatz, Mr. Polska en JeBroer deed van uit maken.

Wilt u NoizBoiz boeken voor uw festival, opening of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw feest en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.