< Terug naar overzicht

René Schuurmans boeken

René Schuurmans heeft heel wat partyhits op zijn naam staan en weet hoe hij een feestje bouwt
vanaf: 
2 875,-
5

Referenties

"Helemaal de moeite waard! Het is echt een super zanger! Goede zang, en gezellige muziek!"
Elvira
5
"Erg leuke muziek en een geweldige zanger! "
Sanne
4
"Toen René op ons dorpsfeest optrad was het een enorm feest, geslaagd dus! "
Tony van Galen
5

René Schuurmans boeken

René Schuurmans boeken

 

Je hebt partyhits en partyhits. René Schuurmans heeft er al veel op zijn naam staan. Hits als ‘Laat de zon in je Hart’ , ' Als ik haar Zie`, ‘Hela Ho’, ‘Handen in de Lucht’, 'Is het Waar', ‘Ik ben nou eenmaal Zo", "Als het weekend is" en "Bij ons in Brabant"  zijn enkele van ‘de echte hits van het volk’ die afkomstig zijn van deze sympathieke zanger. De single "Bij ons in Brabant" welke in opdracht van Omroep Brabant geschreven is is hard op weg om een nieuw Brabants volkslied te worden.

 

René Schuurmans mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest. Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS/AVRO Muziekfeesten, Pleinfeesten, in Feesttenten, Bedrijfsfeesten en Mega Festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht.

 

Boekingen René Schuurmans

 

Wilt u René Schuurmans boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en verjaardsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beatwoorden.

Suggesties voor bij deze act

acrobatiek act huren bedrijfsfeest

Aerial Ring

Acrobatiek, Dansshow

Aerial Ring

Acrobatiek, DansshowEen zeer bijzondere en indrukwekkende act; geweldig voor een congres, opening of evenement!845,-Lees meer
zanger gitarit boeken verjaardag

Yuri

Zanger

Yuri

ZangerFeestzanger Yuri is een allround zanger-gitarist. Te boeken voor uw feest, receptie en borrel.445,-Lees meer
foto spiegel evenses

Foto Mirror

Fotohokje

Foto Mirror

FotohokjeSpiegeltje spiegeltje op het feest, wie is het leukste foto beest?545,-Lees meer