< Terug naar overzicht

Rob van Daal boeken

Rob van Daal is een echte rasentertainer en heeft een heerlijke stem om naar te luisten.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Bedankt voor een onvergetelijke avond Rob! Wat een geweldige zanger bent u en super hoe u het openingsnummer deed. Echt een staaltje vakmanschap en muzikaliteit! "
Bettine Boom & Edwin Geer
5
"Wij vonden het fantastisch! Bedankt voor een geweldig feest!"
Jeroen Smits en Michelle Wolbers
5
"Dag Evenses, Ik wil jullie hierbij nogmaals bedanken voor het organiseren van een top avond! Wij hebben erg genoten (en volgens mij iedereen die aanwezig was) en dat was voor een groot deel door Rob van Daal!"
Pieter Huisman en Ruudje Huisman
5

Rob van Daal boeken

Rob van Daal boeken 

 

Rob van Daal is een geboren en getogen in Brabant, maar voelt zich een vis in het water in de rest van Nederland. Rob van Daal is een echte entertainer met een stemgeluid die erg warm klinkt. Rob weet als het ware elke zaal te entertainen. Hierdoor gaan ook op ieder feestje, waar Rob van Daal optreed, de voertjes van de vloer. Met meer dan 25 jaar ervaring is Rob van Daal niet meer weg te denken uit ons mooie Nederland. Met optredens in cafés en zalen tot grote evenementen in Nederland is Rob een echte toegevoegde waarde voor elke gelegenheid. Rob van Daal heeft niet alleen de perfecte zangkwaliteit, hij is ook echt entertainer en gastheer.

Rob van Daal is een artiest in hart en nieren en voert zijn optredens met veel plezier uit. Deze Brabantse warme persoonlijkheid is vanaf nu ook te boeken bij Evenses Entertainment.
 

Boekingen van Rob van Daal 

 

Wilt u Rob van Daal boeken voor uw verjaardag, bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag, bedrijfsfeest, evenement of jubileum. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden over het boeken van Rob van Daal.

 

Anderen bekeken ook

jan smit boeken bruiloft evenement

Jan Smit boeken

Bekende zangers

Jan Smit boeken

Bekende zangersDe zanger die bij bijna elke Nederlander wel bekend is, Jan Smit! 2999,-Lees meer
dre hazes jr boeken bruiloft festival

André Hazes boeken

Bekende zangers

André Hazes boeken

Bekende zangersAndré Hazes, zoon van Nederlands beste en meest bekende volkszanger zorgt voor een knalfeest!2999,-Lees meer
frans duijts boeken feest evenement

Frans Duijts boeken

Bekende zangers

Frans Duijts boeken

Bekende zangersFrans Duijts begon zijn zangcarrière als André Hazes-imitator. Leuk voor een gezellig feest!2999,-Lees meer
john west boeken

John West boeken

Bekende zangers

John West boeken

Bekende zangersVolkszanger John West boeken? John West is nu ook te boeken bij Evenses. 2999,-Lees meer