ROOG boeken

ROOG maakt met zijn mix van House, Soulful House, Techhouse een stijlvolle indruk op uw gasten.

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
roog boeken feest
ijqXuQPo
MIUqweQtW
WVmLjTQaj
roog boeken feest
Controleer nu de beschikbaarheid van ROOG
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig
Categorie: Nederlandse DJ

ROOG biografie

ROOG is een Nederlandse DJ die met zijn mix van House, Soulful House, Techhouse een groot publiek heeft weten te veroveren. Wat moeten we nog meer vertellen of een man die ‘God DJ’ genoemd wordt?

ROOG (Rogier van Bueren) kwam de scene binnen knallen in de late jaren 90. Zijn baanbrekende 3-decks (tegenwoordig 4-decks) performances en het naadloos laten samensmelten van allerlei vormen van housemuziek bezorgde hem al snel de nodige aandacht. Door zijn unieke manier van het draaien met eigen re-edits en accapella’s verzamelde hij flink wat respect van degenen die hun sporen ondertussen achter gelaten hebben in de scene, zoals Erick Morillo en Mark Knight. Ook is hij van grote invloed geweest op een hele nieuwe generatie van DJ/producers. Hoewel hij ook een “DJ’s DJ” wordt genoemd, is zijn grootste talent het hypnotiseren van elk publiek wat hem de populariteitsprijs in Nederland sinds 2000 oplevert.

ROOG carrière

Deze hardwerkende platendraaier is niet content met het hebben van een van de meest succesvolle carrières in de Nederlandse house scene; hij maakt ook deel uit van de meest succesvolle en invloedrijke duo’s van het land: Hardsoul en HouseQuake. Hardsoul (met zijn broer Greg) is zo ongeveer eigenhandig verantwoordelijk voor het populair maken van de soulful en Latin house in Nederland door hun legendarische ‘Sound of Love and Dedication’ serie. Internationaal gezien waren ze de eerste Nederlandse artiesten die getekend waren met het wereldwijd gerespecteerde house label Defected. Op dit label hebben ze tracks gereleased zoals ‘Back Together’ en ‘Self Religion’. Na het succes van deze releases deden ze een wereldtour met het Defected In The House concept, en dat bracht ze in alle uithoeken van de wereld. In 2009 werden ze geëerd met de taak om een Defected In The House compilatie te maken, iets waarmee ze zich in een selecte groep bevinden met Masters At Work, Martin Solveig, Dennis Ferrer en Bob Sinclar.

ROOG boeken

Wilt u ROOG boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de artiest zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u

Dus wilt u ROOG boeken en bent u benieuwd hoe dat in zijn werking gaat? Wij nemen via de mail en telefonisch contact met u op. Wij leggen u alles naderhand uit en geven u de informatie die nodig is om jouw dag te laten slagen. Vooral als u Roog geboekt heeft. Wij willen alles zo soepel en makkelijk laten verlopen.

ROOG boeken of huren en heeft u nog andere vragen? Bel ons op telefoonnummer 020-260004, stuur ons een e-mail naar info@evenses.com of gebruik het online-contactformulier.

Repertoire ROOG

Genres

House
Nederlandstalig
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Martin Ruben
5 uit 5 sterren
Strakke set! Bedankt Roog! Laten we deze vibe voor altijd vasthouden!
Suzan Scheltema
5 uit 5 sterren
Ik ben fan! Het was heerlijk om weer een dansje te doen.
Ritchy
5 uit 5 sterren
Strakke set!

Vergelijkbare acts

Bassjackers boeken

Bassjackers boeken

3 Beoordelingen

Bassjackers is een Nederlands DJ-duo met internationaal succes. Nu te boeken bij Evenses!

prijs op aanvraag
Billy The Kit boeken

Billy The Kit boeken

3 Beoordelingen

Billy The Kit is een energievolle DJ die op alle grote evenementen staat. Nu hier te boeken!

€ 2275 - € 3640
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.