Stef Ekkel boeken

Wilt u Stef Ekkel boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u Stef Ekkel boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Stef Ekkel is een Nederlandse Volkszanger die sinds jongs af aan al bezig is met het maken van muziek. Op 4-jarige leeftijd gaat Stef al het podium op en vermaakte hij al fans in het dorpscafe in Kampen. Hij was toen al een echte belevenis en overal wisten ze dat Stef het zou gaan maken. Toch zou het hierna nog vijftien jaar duren voordat hij echt door zou breken. Stef Ekkel boeken

Biografie Stef Ekkel

De eerste single met daarop ‘Op een terrasje’ was de eerste van een reeks succesvolle singles van Stef Ekkel. De Griekse Melodie, Koffer vol met Dromen, Grachtengordel tot Bierpaleis zijn een aantal van deze succesvolle singles. Daarnaast maakte hij ook 7 albums waarmee hij in zijn carrière al vele hits mee scoorde. In 2009 verschijnt een single met daarop een duet met Johnny Hoes met het nummer 'De Woonboot'. De 'Godfather van het Nederlandse lied' benoemt Stef tot zijn opvolger, aldus Johnny Hoes.

Na enkele hits uitgebracht te hebben bleef Stef zijn fans van het eerste uur de piratenstations, altijd trouw. Onvermoeibaar en ondanks een overvolle agenda, bleef hij hun steunen en bezoeken voor interviews. Het succes van Stef bleef niet onopgemerkt bij de legendarische Johnny Hoes, de man die grote artiesten zoals De Zangeres Zonder Naam, Doe Maar, Henk Wijngaard, Normaal en vele anderen ontdekte.

Johnny zag in Stef wel een soort opvolger en besloot samen met Stef een nieuwe versie op te nemen van zijn klassieker “De Smokkelaar”. De 'Godfather van het Nederlandse lied' benoemt Stef tot zijn opvolger, aldus Johnny Hoes. Het werd een groot succes en de landelijke doorbraak van Stef Ekkel was hiermee definitief een feit. Inmiddels is Stef Ekkel voorgoed een van de grootste artiesten van Nederland.

In 2016 brengt hij samen met René Karst de single ‘Liever te dik in de kist’ uit, wat een nationale feesthit wordt en waarmee hij een gouden plaat wint, evenals de single ‘De woonboot’. Stef Ekkel boeken

Stef Ekkel boeken.jpg

BoekingenStef Ekkel

Wilt u Stef Ekkel boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw buurtfeest of bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses Entertainment kunt u:

Door ons landelijke netwerk kunnen wij u altijd verzekeren van een perfecte invulling van uw evenement!

Stef Ekkel boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Stef Ekkel boekingen bekend als een groots feest spektakel.