Stef Ekkel boeken

Stef Ekkel is een Nederlandse Volkszanger die sinds jongs af aan al bezig is met het maken van muziek. Op 4-jarige leeftijd vermaakte hij al fans in het dorpscafe. Toch zou het hierna nog vijftien jaar duren voordat hij echt door zou breken.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eg8YHJmmLfc[/youtube]

Na enkele hits uitgebracht te hebben bleef Stef zijn fans van het eerste uur de piratenstations, altijd trouw. Onvermoeibaar en ondanks een overvolle agenda, bleef hij hun steunen en bezoeken voor interviews. Het succes van Stef bleef niet onopgemerkt bij de legendarische Johnny Hoes, de man die grote artiesten zoals De Zangeres Zonder Naam, Doe Maar, Henk Wijngaard, Normaal en vele anderen ontdekte. Johnny zag in Stef wel een soort opvolger en besloot samen met Stef een nieuwe versie op te nemen van zijn klassieker “De Smokkelaar”. Het werd een groot succes en de landelijke doorbraak van Stef Ekkel was hiermee definitief een feit.

Boekingen Stef Ekkel

Wil u Stef Ekkel boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw buurtfeest of bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.