Bent u op zoek naar een goede, leuke coverband die er echt een show van maken? TP-HB zijn dan precies wat u zoekt. Ze zijn te boeken bij Evenses. U kunt ze inhuren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, huwelijksfeest of evenement.

 

TP-HB is een coverband bestaande uit twee broers. Het leuke aan deze coverband is dat ze ook in combinatie met een DJ kunnen optreden! De twee broers geven echt een spetterende show weg. Ze zingen, ze dansen en maken zelf muziek. Daarbij passen ze hun kleding helemaal aan op het optreden. Ze spelen dance en funk muziek, gelijktijdig switchen ze heel gemakkelijk naar pop en feel good nummers. Dit alles mixen ze om zo tot legendarische choreografieën te komen. Niet alleen de combinatie met DJ is mogelijk maar u kunt dit duo ook boeken in combinatie met zangeres 'Jane Falco' of met  de breakdancers van de 'Flas Family'. TP-HB heeft al meer dan 100 shows achter de rug en weten precies hoe ze van een feest een succes moeten maken. 

 

Ze spelen allerlei soorten genres. Van Mark Ronson tot Stevie Wonder, van LMFAO tot Sugar Hill Gang, van Daft Punk tot Aerosmith en RUN DMC, van Martin Solveig tot Michael Jackson, van Avicii tot Coldplay en nog veel meer! Als je een echt feestje wil, is TP-HB wat u zoekt!

 

Wilt u TP-HB boeken voor uw bruiloft, festival, feest of bedrijfsfeest? Deze coverband is te huren via Evenses voor uw studentenfeest of verjaardag. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.