Vangrail boeken

Deze geweldige liveband komt uit Groningen/Friesland en brak in 2006 door. Ze zijn vooral bekend door de nummers 'Ik hunker naar jou', 'Ik mis je', 'Heerlijke heerlijkheid' en 'Leven na de liefde'.

Vangrail trad vorig jaar 139 maal op, verspreid over het hele land. De zalen zijn veelal uitverkocht en de optredens van Vangrail zijn roemrucht vanwege de energie en dynamiek die de band uitstraalt, met een mix van covers en eigen nummers. Van het eigen repertoire heeft de single ‘Ik mis je’ de nummer 1 positie van de top 100 van het Noorden bezet. De band tussen Vangrail en publiek is hecht. Vangrail heeft een vaste fanbase en staat bekend om het intensieve contact met zijn publiek: meer dan 20.000 mensen volgen de band op Facebook en bijna 25.000 doen dat via Twitter. Sinds 2005 trekt Vangrail door het land, langs de vele festivals, pleinfeesten, concertzalen en tentfeesten. Ook op bijzondere evenementen als de Dutch Week in het Franse Val Thorens, het Wk Hockey in Den Haag en de Nijmeegse Vierdaagse is Vangrails naam ruimschoots gevestigd.

Tussen alle optredens door werkt Vangrail keihard aan nieuw werk: op korte termijn zal een aantal nieuwe singles het licht zien. Liedjes die zich onderscheiden door de combinatie van toegankelijkheid en veelzijdigheid, vol met muzikale, melodieuze en tekstuele rijkdom. Hiertoe staat Vangrail onder contract bij het label Red Bullet. Onder deze vlag is eerder het succesvolle album Vroeg of Laat uitgebracht, met verschillende liedjes die uitgegroeid zijn tot ware Vangrail klassiekers. Vorig jaar ontving de band een award voor populairste band.

Boekingen Vangrail

Wilt u Vangrail boeken voor uw personeelsfeest, opening of jubileum? Vangrail is via Evenses te huren voor uw pleinfeest en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beatwoorden over het boeken van deze bekende band Vangrail.