Er is geen betere manier om uw gasten, bezoekers of werknemers in de watten te leggen, dan hen te verrassen met een heerlijke voetmassage. De voordelen van een goede massage zijn veelvuldig en dat varieert van het bevorderen van rust en ontspanning tot aan het verbeteren van de bloedsomloop in de diverse organen van het lichaam. Op gezonde voeten kunnen we langer voortstappen!

Enkele voordelen van een voetmassage zijn:

- Het verbeteren van de bloedcirculatie
- Het verlaagt de bloeddruk
- Het helpt voet- en enkelblessures te voorkomen
- Verlicht eventuele pijn
- En ten slotte; zorgt het voor een heerlijke ontspanning

Met ons landelijke netwerk van professionele masseurs kunnen wij overal een goede massage verzorgen. Door het gebruiken van verschillende massagetechnieken, weten de masseurs precies wat u nodig heeft en zijn zij voor iedere gelegenheid inzetbaar. Zij komen met de juiste benodigdheden om hun beroep goed uit te kunnen voeren. Een massage duurt tussen de 15 en 20 minuten per persoon, dit kan in overleg met u naar wens afgestemd worden.

De voetmassage op locatie is te boeken voor uw congres, bedrijf, feest of zakelijke evenement. De massage komt compleet met stoel en professionele masseur(s). Naast de grote steden (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen en Brussel) is deze landelijk inzetbaar in geheel Nederland en België. Wilt u meer informatie over het huren van een voetmassage? Neemt u dan gerust contact met ons op.