< Terug naar overzicht

Wesley Klein boeken

Popstar winnaar Wesley Klein en zijn dansbare nummers maken uw feest compleet
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Wat een prachtige, jonge stem heeft Wesley Klein! Ik hou van zijn liedjes!"
Vincent Schellen
5
"'Omdat ik zo van je hou' is echt zo een mooi nummer van Wesley, ik kan het wel 100x per dag luisteren. Er zijn maar weinig nummer die me raken maar dit is een van de vele nummers. Een nummer met een betekenis maar toch een lekker deuntje, goed bezig Wesley Klein !!!"
Macy Luijten
5
"Wesley Klein is een geweldige zanger met een gouden Stem! Wij zijn super TROTS op Wes! Ga zo door topperrr!!!! Je mag hier weer Super TROTS op zijn, en wij zijn heel benieuwd naar zijn nieuwe album. "
Maren en Josje
5

Wesley Klein boeken

Wesley Klein boeken 

 

Wesley Klein, een Nederlandse zanger, werd geboren in Leiden en begon met muziek toen hij 15 jaar was. Zijn zangtalent werd in 2005 ontdekt toen hij optreedde in een café, in die tijd was hij actief als betontimmerman. In 2007 brengt Wesley Klein zijn eerste single 'Adios My Love' uit. En al snel volgde ook zijn tweede single in 2008 genaamd 'Feest Van De Liefde'. Hij is zeer gekend bij een breed publiek met zijn nieuwste album 'Onderweg' vol met dansbare nummers waaronder 'Geef mij een dag uit jouw leven' en 'Waarom dans je niet met mij'. Wesley Klein is nu te boeken via Evenses. 

 

2010 was een zeer bewogen jaar voor Wesley Klein. Hij won de tv-show Popstar en bracht een nieuwe single uit 'You raise me up'. Met zijn overwinning werd Wesley Klein meteen bekend bij het grote publiek. Ook bracht Wesley Klein zijn debuut album 'Vandaag en morgen' uit en was hij te gast tijdens Toppers in Concert. In 2012 volgt het tweede album van Wesley Klein 'Volg je hart'. 

 

In 2014 is Wesley Klein klaar voor een nieuwe uitdaging. Zo begint hij een band 'Gents' samen met Danny Nicolay en Danny Froger. Datzelfde jaar brachten ze al hun eerste single 'Dans en Zing' uit. Ook de solo carrière van Wesley Klein bleef groeien, waardoor hij in 2016 de beslissing nam om te stoppen met 'Gents' en zich verder te focussen op zijn solo carrière. 

 

Boekingen Wesley Klein

 

Wilt u Wesley Klein boeken voor uw stadsfeest, festival of bedrijfsfeest? Deze bekende artiest is via Evenses te boeken voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar voor al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Wesley Klein. 

 

 

Anderen bekeken ook

jan smit boeken bruiloft evenement

Jan Smit boeken

Bekende zangers

Jan Smit boeken

Bekende zangersDe zanger die bij bijna elke Nederlander wel bekend is, Jan Smit! 2999,-Lees meer
Gerard Joling boeken

Gerard Joling boeken

Bekende zangers

Gerard Joling boeken

Bekende zangersGerard Joling is de droom op ieder Oer-Hollands feest!2999,-Lees meer
TinoMartin2017 edited 3

Tino Martin boeken

Bekende zangers

Tino Martin boeken

Bekende zangersDe Hollandse volkszanger Tino Martin boeken en zing mee met zijn grootste hits!2999,-Lees meer
Raymon Hermans boeken

Raymon Hermans boeken

Bekende zangers

Raymon Hermans boeken

Bekende zangersMet het muzikaal talent, Raymon Hermans, en zijn dansbare hits zit de sfeer meteen erin!2999,-Lees meer