Wesley Klein boeken

Wilt u Wesley Klein boeken voor uw stadsfeest, festival of bedrijfsfeest? Via Evenses kunt u Wesley Klein boeken voor de scherpste prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Wesley Klein, een Nederlandse zanger, werd geboren in Leiden en begon met muziek toen hij 15 jaar was. U kon pas Wesley Klein boeken nadat zijn zangtalent werd ontdekt in 2005. Wesley Klein trad op in een café, in die tijd was hij actief als betontimmerman. In 2007 brengt Wesley Klein zijn eerste single 'Adios My Love' uit. En al snel volgde ook zijn tweede single in 2008 genaamd 'Feest Van De Liefde'. Hij is zeer gekend bij een breed publiek met zijn album 'Onderweg' vol met dansbare nummers waaronder 'Geef mij een dag uit jouw leven' en 'Waarom dans je niet met mij'. Wesley Klein boeken

Biografie Wesley Klein

2010 was een zeer bewogen jaar voor Wesley Klein. Samen met mede-Popstars Kim, Kristel en Joshua staat hij begin 2010 in de finale. Hij won de tv-show Popstar en bracht zijn eerste single uit 'You raise me up' uit. Met zijn overwinning werd Wesley Klein meteen bekend bij het grote publiek. Ook bracht Wesley Klein zijn debuut album 'Vandaag en morgen' uit en was hij te gast tijdens Toppers in Concert. René Froger nodigde Wesley Klein uit om te zingen tijdens de René Froger zijn 50-jarige verjaardag in Carré te vieren. In 2012 volgde het tweede album van Wesley Klein 'Volg je hart'. Wesley Klein boeken

In 2014 is Wesley Klein klaar voor een nieuwe uitdaging. Zo begint hij een band 'Gents' samen met Danny Nicolay en Danny Froger. Datzelfde jaar brachten ze al hun eerste single 'Dans en Zing' uit. Ook de solo carrière van Wesley Klein bleef groeien, waardoor hij in 2016 de beslissing nam om te stoppen met 'Gents' en zich verder te focussen op zijn solo carrière.

Het jaar 2016 begint goed voor Wesley Klein met de release van zijn album 'Onderweg' dat zeer positief is ontvangen.

Boekingen Wesley Klein

Wilt u Wesley Klein boeken voor uw stadsfeest, festival of bedrijfsfeest? Wesley Klein boeken via Evenses voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar voor al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Wesley Klein.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een mooie invulling van uw feest door ons uitgebreide landelijke netwerk!

Wesley Klein boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Wesley Klein boekingen bekend als een groots feest spektakel.