Wesley Klein boeken 

 

Wesley Klein, een Nederlandse zanger, werd geboren in Leiden en begon met muziek toen hij 15 jaar was. Zijn zangtalent werd in 2005 ontdekt toen hij optreedde in een café, in die tijd was hij actief als betontimmerman. In 2007 brengt Wesley Klein zijn eerste single 'Adios My Love' uit. En al snel volgde ook zijn tweede single in 2008 genaamd 'Feest Van De Liefde'. Hij is zeer gekend bij een breed publiek met zijn nieuwste album 'Onderweg' vol met dansbare nummers waaronder 'Geef mij een dag uit jouw leven' en 'Waarom dans je niet met mij'. Wesley Klein is nu te boeken via Evenses. 

2010 was een zeer bewogen jaar voor Wesley Klein. Hij won de tv-show Popstar en bracht een nieuwe single uit 'You raise me up'. Met zijn overwinning werd Wesley Klein meteen bekend bij het grote publiek. Ook bracht Wesley Klein zijn debuut album 'Vandaag en morgen' uit en was hij te gast tijdens Toppers in Concert. In 2012 volgt het tweede album van Wesley Klein 'Volg je hart'. 

 

In 2014 is Wesley Klein klaar voor een nieuwe uitdaging. Zo begint hij een band 'Gents' samen met Danny Nicolay en Danny Froger. Datzelfde jaar brachten ze al hun eerste single 'Dans en Zing' uit. Ook de solo carrière van Wesley Klein bleef groeien, waardoor hij in 2016 de beslissing nam om te stoppen met 'Gents' en zich verder te focussen op zijn solo carrière. 

 

Boekingen Wesley Klein

 

Wilt u Wesley Klein boeken voor uw stadsfeest, festival of bedrijfsfeest? Deze bekende artiest is via Evenses te boeken voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar voor al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Wesley Klein.