Wesly Bronkhorst boeken

Wilt u Wesly Bronkhorst boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u Wesly Bronkhorst boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Bij Wesly Bronkhorst was het duidelijk dat hij een muzikaal talent zou worden later. Van jongs af aan hield hij er al een eigen stijl op na: “Op school was iedereen fan van de ‘Backstreetboys’ en ‘Take That’, toch bleef hij thuis gewoon de platen van ‘The Cats’ en ‘Elvis’ draaien. in 2019 was Wesly Bronkhorst de meest geboekte Nederlandstalige artiest in Nederland. Eigenlijk wil hij nog steeds graag nét even anders zijn dan andere Nederlandstalige artiesten, hij wil zichzelf graag onderscheiden.” Wilt u Wesly Bronkhorst boeken zodat u kunt genieten van zijn optreden? Neem dan contact op met één van onze professionals.

Biografie Wesly Bronkhorst

Ooit begonnen in café Bolle Jan: Wesly Bronkhorst Hoe mooi ook, als één van de vaste zangers in het beroemde café van de familie Froger was dat voor de gedreven en gepassioneerde Wesly slechts een start. Want hij leeft maar voor één ding, en dat is zingen. Eind 2003 gooide hij hoge ogen met zijn eerste single en zelfgeschreven nummer ‘De Zon Die Schijnt’. In 2007, als Wesly met productiemaatschappij Cat Music in contact is gekomen, brengt hij nog drie singles uit: De single ‘Pijn’, was een veel gedraaid nummer op Radio 2. ‘De Lucht was Blauw’, kwam op nummer 23 in de Mega Charts en verscheen op het verzamelalbum Après Ski deel 19. ‘Kom Maar Bij Mij’ verschijnt als laatste single vlak voor het uitkomen van het gelijknamige album ‘Kom Maar Bij Mij’ dat november 2007 uitkwam.

Wesly Bronkhorst boeken.png

In de loop van de tijd heeft de meest geboekte Nederlandstalige artiest Wesly Bronkhorst op tal van grote podia zijn opwachting gemaakt: het Jordaanfestival, de viering van honderd jaar Albert Cuyp in Koninklijk Theater Carré, Grootse Gala’s en Bedrijfsevenementen maar zijn hoogtepunt beleefde hij toch wel in mei 2008 tijdens het concert ‘Samen met Dré’ in de Amsterdam ArenA. “Hoe groot een zaal is, maakt hem niet uit. Wesly kan enorm genieten van een feesttent met vierduizend man, maar ook van optredens voor kleinere groepen. Als de mensen het naar hun zin hebben en goed reageren, heeft Wesly een topavond.

Bijzondere stem van Wesly Bronkhorst

Wesly Bronkhorst heeft een bijzondere en zuivere stem waar je alleen maar van kan genieten. Dit komt het mooist naar voren bij het nummer "De dag die je nooit vergeet". Wesly Bronkhorst boeken

Boekingen van Wesly Bronkhorst

Wilt u de meest geboekte artiest Wesly Bronkhorst boeken voor uw feest, festival of evenement? Wesly Bronkhorst boeken via Evenses voor uw bedrijfsfeest en verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Welsy Bronkhorst.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit hoog in het vaandel, daardoor werken wij alleen met professionele artiesten.

Wesly Bronkhorst boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Wesly Bronkhorst boekingen bekend als een groots feest spektakel.