Wudstik boeken

Deze zanger is bekend van The Voice en heeft met vele bekende artiesten, zoals Diggy Dex en Ali B, samengewerkt. Wudstik is nu te boeken bij Evenses voor uw evenement of feest. Hij is de geschikte toevoeging op uw festival, bedrijfsfeest of opening.

Wudstik is de artiestennaam van Jermain van der Bogt. Hij is een muzikant en zanger. Wudstik speelt piano, gitaar en drums. Hij is ook bekend als de vocalist van For All We Know. Dit was een muziekproject van de gitarist van Within Tempatation, Ruud Jolie. Daarnaast componeert hij muziek onder de alias Machina Music, voor (televisie)reclame.

Op jonge leeftijd kwam hij in aanraking met muziek. Hij werd door verschillende muziekstijlen beïnvloed. Echter begon hij zich eerst te richten op hiphop. Hij was lid van DAC, De Amersfoortse Coöperatie en hierna ging zijn carrière van start. Zijn eerste single 'Doemalauw', was ook de titeltrack van de televisieserie Sprint. In 2006, kwam zijn debuutalbum uit, 'Mijn Wereld'. Van dit album was de single 'Breek' erg goed ontvangen. Wudstik heeft na dit album optredens gegeven op Lowlands en Crossing Border. Verder stond hij ook in het voorprogramma van LL Cool J en De La Soul. In 2011 kwam zijn tweede album 'Vind' uit.

In 2013 deed Wudstik mee aan het vierde seizoen van The Voice of Holland. Na zijn auditie met het lied 'Omarm' van BLOF, kwam hij in het team van Trijntje Oosterhuis. Met haar als coach haalde hij het tot de halve finale. Het was een tijdje rustig rondom Wudstik, totdat hij in 2016 zijn EP 'Breek het Geluid' uitbracht. Hierop waren ook Kraantje Pappie, Jebroer en Ali B te horen.

Boekingen Wudstik

Wilt u deze gefaamde muzikant voor uw personeelsfeest of evenement boeken? Zanger Wudstik boekt u bij Evenses voor uw bedrijfsfeest, festival of feest. Vraag geheel vrijblijvend bij ons een offerte aan. Mocht u behoefte hebben aan extra informatie, kunt u ons gerust contact met ons opnemen. Evenses is zeven dagen per bereikbaar voor al uw vragen over het boeken van Wudstik.