< Terug naar overzicht

Yung internet boeken

In de binnenstad maar ook buiten de stad is Yung internet te boeken!
Prijs op aanvraag
5
Geschikt voor:

Referenties

"Grappige gasten, hebben een gaaf optreden gegeven op ons jaarlijkse buurtfeest! Voorheen hadden we nog niet van jullie gehoord nu zijn we echt fan."
Sonja Veldenhof (Nijmegen, Rozengeurfeest)
5
"Yung internet weten wel hoe ze er een echt feestje van moeten maken, wij hadden ze geboekt voor ons schoolfeest (1e t/m 3e jaar leerlingen) en ze wisten iedereen te vermaken. "
Madelief (Havo/vwo)
5
"Deze jongens heb ik 1 keer live gezien in Paradiso en vond ze toen al echt tof, hoe zij grove woorden naar iets moois weten te brengen zonder het grof weten te laten klinken, respect. "
Jens Schijk
5

Yung internet boeken

Yung internet boeken 
 

Yung Mau, Yelli en DJ Hyperlink maakte al muziek sinds het begin der tijden. Deze Amsterdamse groep debuteerde eind 2014 met hun EP J.O.B.S, sindsdien blijft het niet stil bij Yung internet.  De heren van Yung internet variëren in hun nummers. De onderwerpen van een bepaald soort type vrouw tot de ponypacks van hun favoriete dealer D’Angelo. Het onderwerp dat blijft terug keren in de nummers gaat voornamelijk over de social media-cultuur waar iedereen zich op een bepaalde manier wel in terug vind. 

 

In 2015 braken de heren echt door naar groter publiek, dit heeft voornamelijk te maken door de hit ‘1 Affoe x2 en hun tweede EP ‘6 Donnies’, waarop o.a. hit tracks als ‘Cool Down Café’ en ‘6 Donnies’ staan. Samen met Noisey brachten ze ook een exclusieve EP uit, op deze EP werden de elementen van het goede leven opnieuw aangekaart. 
 

 

17 december 2015 kwam hun 3e EP ‘Binnenstad’ uit, welke te koop is via iTunes en te beluisteren is op Spotify. Op 16 juli 2016 sloeg de groep weer toe met de release van hun laatste EP ‘Free Wifi’. Sinds dit succes trekken ze volle zalen in o.a. TivoliVredenburg en Paradiso. 
 

Boeken Yung internet

Wilt u Yung internet boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of borrel? Deze artiesten zijn via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons uiteraard ook altijd bellen voor uw vragen over het boeken van Yung internet. 

 

Vergelijkbare acts

mr probz boeken feest evenement

Mr Probz boeken

Bekende zangers

Mr Probz boeken

Bekende zangersWaves zorgde voor zijn doorbraak in Nederland. Hij en zijn zwoele stem zijn bij ons te boeken.2999,-Lees meer
2 Unlimited boeken

2 UNLIMITED boeken

Bekende bands

2 UNLIMITED boeken

Bekende bands2 UNLIMITED: de succesvolste Nederlands-Belgische popband uit de jaren 90.2999,-Lees meer
Broederliefde boeken

Broederliefde boeken

Bekende Urban artiesten

Broederliefde boeken

Bekende Urban artiestenDe nieuwste rapsensatie uit Rotterdam verovert Nederland!2999,-Lees meer
SBMG 1

SBMG boeken

Bekende Urban artiesten

SBMG boeken

Bekende Urban artiestenHet urban duo SBMG boeken en uw feest is geslaagd2095,-Lees meer