Zanger Kafke boeken

 

Zanger Kafke, weet zich als echte entertainer te mengen in de top van de Nederlandse muziek. Zelf weet Kevin Verhoeven, beter bekend als Kafke, dat hij niet de beste zanger is. Maar door zijn energieke performance elke keer als hij op het podium staat, blijven de boeken toch binnen stromen.

 

Biografie Zanger Kafke

 

De carrière van Kafke begon dan ook als een grap, zo maakte een vriend van Kafke een foto, drukte hier visitekaartjes van en bracht ze rond bij elke dichtstbijzijnde bar of kroeg. De volgende dag werd werden de vrienden van Kafke ontzettend veel gebeld voor boekingen. Een uit de hand gelopen grap dus voor Kevin Verhoeven en zijn vrienden. Die zelfs nadachten over het uitbrengen van een eigen nummer. En met succes, Zanger Kafke heeft vele streams op Spotify en YouTube.

 

Zanger Kafke op uw bedrijfsfeest of festival?

 

Wilt u Zanger Kafke boeken voor uw feest of festival? Deze act is te huren via Evenses voor uw evenement of bedrijfsfeest. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.