Zanger Kafke boeken

Wilt u Zanger Kafke boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u Zanger Kafke boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Zanger Kafke, weet zich als echte ras entertainer te mengen in de top van de Nederlandse muziek. Van Nijmegen tot aan Lloret, er is geen 1 plek dat onbekend is voor zanger Kafke. Zelf weet Kevin Verhoeven, beter bekend als Kafke, dat hij niet de beste zanger is. Maar door zijn energieke performance elke keer als hij op het podium staat, blijven de boeken toch binnen stromen. Na optredens voor vrienden en familie liept het binnen een paar maanden tijd volledig uit de hand. Zijn radio debuut live bij 3FM werd een feit!

Zanger Kafke boeken.jpg

Biografie Zanger Kafke

De carrière van Kafke begon dan ook als een grap, zo maakte een vriend van Kafke een foto, drukte hier visitekaartjes van en bracht ze rond bij elke dichtstbijzijnde bar of kroeg. De volgende dag werd werden de vrienden van Kafke ontzettend veel gebeld voor boekingen. Een uit de hand gelopen grap dus voor Kevin Verhoeven en zijn vrienden. Die zelfs nadachten over het uitbrengen van een eigen nummer. En met succes, Zanger Kafke zijn nummers al meer dan 500.000 gestreamd op Spotify en YouTube. Naast tientallen optredens bekende Brabantse festivals zoals Rebirth, Intents en 7th Sunday afgevinkt te hebben gedaan is de buitenlandse avontuur vol op gang. De zomer werd gevierd met een tour langs Lloret de Mar, Albufeira, Gran Canaria, Salou en Mallorca!

Ga los met zanger Kafke

Verlang jij naar het weekend om met jouw vrienden naar de kroeg te gaan? Zanger Kafke brengt de kroeg naar jou. Ga los met zanger Kafke of je kan zanger Kafke boeken voor jouw gelegenheid

boekingen van Zanger Kafke

Wilt u Zanger Kafke boeken voor uw feest of festival? Zanger Kafke boeken via Evenses voor uw evenement of bedrijfsfeest. Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit hoog in het vaandel, daardoor werken wij alleen met professionele artiesten.

Zanger Kafke boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Zanger Kafke boekingen bekend als een groots feest spektakel.