< Terug naar overzicht

Zazi boeken

Zazi zal ervoor zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Superleuk! Ik mocht ook een verzoeknummer aangeven en dingen vragen die zij wilden zingen! Het boeken van Zazi is een goede keuze geweest"
Aletta van Arkel
5
"De stemmen van Zazi sluiten mooi op elkaar aan, wanneer zij zingen is het bijna betoverend!"
Veerle van Klaarwater
5
"Ze zijn niet alleen heel muzikaal allemaal, ze zijn ook nog eens heel leuk in de omgang, spontaan!"
Pauline Willems
5

Zazi boeken

Zazi boeken

 

Dit muzikale trio bestaat uit Dafne Holtland, Margriet Planting en Sabien Bosselaar. Hun stemmen sluiten op elkaar aan, maar vullen elkaar tevens aan. De bekendheid van Zazi ontstond door de zwoele zomerhit 'Turn me on'. Elk lid van de band heeft een eigen taak, Sabien speelt accordeon en toetsen, Dafne piano, gitaar, ukelele, en banjo en Margriet bespeelt de basgitaar, cello en mandoline. 

 

De groep is per toeval bij elkaar gekomen via een schoolreisje, eerst schreven zij zich in voor een Franse wedstrijd waar zij de winnaressen van werden. Na enkele Franse liedjes gezongen te hebben, besloten zij ook liedjes in het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Spaans en Noors te zingen. De groep kan zelfs zeggen dat ze hebben opgetreden voor het koninklijk huis. Maar ook internationaal timmert de groep hard aan de weg, zij stonden in het voorprogramma van een Noorse band en verzorgden de muziek bij een modeshow in Duitsland. Maar ook buiten Europa zijn ze lovend over dit muzikale trio, langs de westkust van Amerika zijn dan ook verschillende optredens geweest. 

 

Boekingen Zazi

 

Wilt u Zazi boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dansvloerboeken vlak

Disco verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Disco verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerDeze vloer is dé klassieker onder de discovloeren met sfeervolle lichtvlakken.445,-Lees meer
waarzegster boeken feest

Waarzegster Naria

Typetje, Waarzegster

Waarzegster Naria

Typetje, WaarzegsterDeze waarzegster brengt met tarotkaarten en mini-readings een unieke beleving op ieder feest.475,-Lees meer
zweefmolen 2

Zweefmolen

Zweefmolen

Voetjes van de vloer en beleef het avontuur in de zweefmolen.495,-Lees meer