De enorme taart waar mensen uit kunnen springen bestaat al meer dan 200 jaar, rond 1800 zou hij al voor de eerste keer gebruikt zijn. Pas tijdens de Great Gatsby is die steeds bekender geworden en rond de 50's is het een echte wereldhit geworden. Mede dankzij Marilyn Monroe en haar film "Some Like It Hot" Helaas was het niet Marilyn zelf die toenertijd de taart uit sprong.

Tegenwoordig hebben wij onze eigen Marilyn Monroe, en deze springt wel zelf uit de taart. Deze beeldschone dame heeft tijdens de Corona eindelijk haar droom van een eigen levensgrote taart kunnen verwezenlijken. Welke zij vanaf nu maar al te graag wil gebruiken in haar acts. Deze dame + taart zijn in meerdere versies te boeken zodat hij voor ieder evenement en publiek geschikt is.

Deze act is te boeken in de volgende versies: 
- Marilyn Monroe, in dit geval komt zij in een prachtige Marilyn waardige jurk de taart uit om verschillende liedjes te zingen. (geen volledige striptease) 
- Burlesque, in dit geval zal zij een elegante burlesque show geven doormiddel van waaiers terwijl zij de taart uit danst. (stijlvolle striptease waarbij broekje en BH'tje aanblijven) 
- Custom, in dit geval ontwikkeld deze prachtige dame een act die aansluit bij uw wensen. Kostuum, muziek en soort type burlesque is allemaal te beslissen. Er wordt graag meegedacht.

Er zijn er tegenwoordig nog maar weinig die de act van de danseres uit de taart in hun arrangement hebben.

Zij is te boeken voor alle soorten feestelijke evenementen, denk aan verjaardag, jubileum, bruiloft. Maar ook zeker voor de intiemere sferen. Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Evenses. Mocht u vragen hebben kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via e-mail, chat én telefoon.