Stap de caravan in van deze waarzegster en bevind je in de 70s all over again. Deze caravan is geheel in de 70s stijl ingericht en een echte eyecatcher voor uw evenement. De opvallende oranje kleur laat hem er uit springen op elk terrein. In deze oranje caravan kunt u uw toekomst voorspellingen aanschouwen op meerdere manieren. Zo kunt u kiezen uit:
- Tarotkaarten lezen
- Handen lezen
- Koffiedik kijken
- Damestasjes lezen
- Visitekaartjes lezen
- Numerologie-consulten
- Complimenten geven

Deze waarzegster werkt met groepen of u persoonlijk. In totaal kunnen er 6 mensen plaatsnemen in de caravan, dus vrees niet om met uw vrienden te komen. Maar ook zeker alleen even weg van de buitenwereld is natuurlijk een mogelijkheid. In de huidige Corona tijd is de caravan helemaal coronaproof gemaakt waardoor u veilig plaats kunt nemen bij deze waarzegster.  Benieuwd naar meer? Tijdens een 3-kaartenlegging kunt u een kijkje nemen in uw verleden, heden en toekomst.

Wilt u deze waarzegster boeken voor uw evenement, bedrijfsfeest of bruiloft? Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.