Gotu Jim

De sympathieke zingrappende student, oftewel Gotu Jim, maakte in 2017 furore op de muziekplatform Soundcloud. Zijn doorbraak kan op zijn zachtst gezegd wel onverwachtse en ongepland genoemd worden. Wat begon met het spelen met de autotune mondde uit tot een contract bij Burning Fik. Gotu Jim maakte een nummer Tweede Klas Sh*t voor de lol. Zijn vrienden zette het nummer op Soundcloud en de rest is geschiedenis.

Jim wilde zekerheid hebben in zijn leven en begon aan een studie, hij had geen enkele intentie om rapper te worden. Dat hij zelf student is, is een groot voordeel gebleken voor Jim; veel studenten kunnen zichzelf daardoor identificeren met hem en zijn muziek. Dat veel studenten zichzelf in de rapper konden plaatsen was te merken tijdens zijn tour langs verschillende studentenverenigingen. De excentrieke verschijning en zijn vissershoedje reikte verder dan de studententfeesten. Zo stond hij onder andere op grote festivals en heeft hij een show in Paradiso. Ook heeft de jonge rapper al samenwerking achter de rug met Merol, Faberyayo en de Jeugd van Tegenwoordig. Op het label Burning Fik heeft Gotu Jim ook al zijn album Generation K uitgebracht.

Gotu Jim boeken

Wilt u, een van Nederlandse sympathieke rappende student  boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken Gotu Jim