De Jeugd van Tegenwoordig boeken

De Jeugd van Tegenwoordig bracht de afgelopen jaren vier studio-albums uit met hits als ‘Watskeburt’, ‘Sterrenstof’ en ‘Get Spanish’. De formatie stond op alle grote podia in Nederland en België en speelde op festivals als Pinkpop, Lowlands en Rock Werchter. De drie mannen hebben vele bijnamen, maar bestaat uiteindelijk uit Pepijn Lanen (Faberyayo), Freddy Tratlehner (Vieze Fur), Olivier Locadia (Willie Wartaal) en hun vaste producent Bas Bron. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Ze zijn te huren voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, evenment, festival en feest.

In 2004 braken ze door met de hit Watskeburt. Het nummer 'voorjekijkendoorlopen'  is de opvolger dat eerder als ringtone werd uitgebracht. Een eigen tv-programma en een single met Katja Schuurman zorgen voor nog meer bekendheid in Nederland. Dat jaar nemen ze ook een kerstsingle op met Jantje Smit.

Boekingen De Jeugd van Tegenwoordig

Wilt u De Jeugd van Tegenwoordig boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de Jeugd van Tegenwoordig.