De Jeugd van Tegenwoordig boeken

De Jeugd van Tegenwoordig bracht de afgelopen jaren vier studio-albums uit met hits als ‘Watskeburt’, ‘Sterrenstof’ en ‘Get Spanish’. De formatie stond op alle grote podia in Nederland en België en speelde op festivals als Pinkpop, Lowlands en Rock Werchter. De drie mannen hebben vele bijnamen, maar bestaat uiteindelijk uit Pepijn Lanen (Faberyayo), Freddy Tratlehner (Vieze Fur), Olivier Locadia (Willie Wartaal) en hun vaste producent Bas Bron. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Ze zijn te boeken voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, evenment, festival en feestDe Jeugd van Tegenwoordig boeken

In 2004 braken ze door met de hit Watskeburt. Het nummer 'voorjekijkendoorlopen' is de opvolger dat eerder als ringtone werd uitgebracht. Een eigen tv-programma en een single met Katja Schuurman zorgen voor nog meer bekendheid in Nederland. Dat jaar nemen ze ook een kerstsingle op met Jantje Smit.

In 2008 was het hoogtepunt van De Jeugd van Tegenwoordig. Zij werden aangekondigd als het voorprogramma van Snoop Dogg in Ahoy. De Jeugd van Tegenwoordig boeken

Gouwe ouwe De Jeugd van Tegenwoordig

Een ware klassieker van De Jeugd van Tegenwoordig. U kent het nummer misschien niet direct maar u onderbewustzijn weet het direct. Sterrenstof!

de jeugd van tegenwoordig.jpg

Boekingen De Jeugd van Tegenwoordig

Wilt u De Jeugd van Tegenwoordig boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of jubileum? De Jeugd van Tegenwoordig boeken via Evenses voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de Jeugd van Tegenwoordig.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

De Jeugd Van Tegenwoordig boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de De Jeugd Van Tegenwoordig boekingen bekend als een groots feest spektakel.