Johnny Rosenberg boeken

Johnny Rosenberg behoort tot de zeer muzikale zigeunerfamilie Rosenberg. Dat muziek in de familie zit, merkte Johnny al op vroege leeftijd. Hij begon al op jonge leeftijd met gitaar spelen. Eind jaren negentig begon Johnny zich te ontwikkelen als zanger.

Johnny Rosenberg zorgt met zijn sprankelende en swingende jazzy en feel-good nummers dat de tijden van onder andere Frank Sinatra, Nat King Cole, Dean Martin en Tony Benett weer herleven. Dat Johnny Rosenberg een ware muzikale duizendpoot is, laat hij telkens weer zien als hij op het podium staat. Hij treed solo op met tape, maar ook komt zijn muzikaliteit naar boven in combinatie met een saxofonist en DJ voor avondvullend vermaak in “Mad Men” stijl. Ook is Johnny Rosenberg te boeken als trio formatie. Samen met de andere Rosenberg's, Mozes Rosenberg en Sani van Mullem, brengen zij nummers in een moderne jazz jasje.

Boekingen Johnny Rosenberg

Wilt u Johnny Rosenberg boeken voor uw bedrijfsfeestbruiloft of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw opening en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Johnny Rosenberg.