Joss van Oss boeken voor uw gelegenheid

Wilt u Joss van Oss boeken voor uw verjaardag, evenement of borrel? Dan kan snel en gemakkelijk bij Evenses.

Biografie Joss van Oss

Joss was pas dertien toen die samen met zijn ouders naar Amsterdam verhuisde. De geboren Brabander werd in zijn tiener jaren vaak gepest om zijn Brabantse accent en besloot er samen met zijn vrienden en met behulp van zijn vader een liedje over te schrijven, niet wetend dat het nummer zo'n hit zou worden.

Joss zijn grootste hit

Het nummer 'zachte G, harde L' is in een zeer korte tijd wel 240.000 keer bekeken op Youtube. Jos had dit niet durven dromen. De clip is op drie bekende plekken in Amsterdam opgenomen namelijk; in de Jordaan, op de Dam en de Albert Cuyp markt. Carnaval is gemaakt voor Joss, hij houdt er dan ook zeker van om een feestje te maken van uw gelegenheid. Naast zingen werkt Jos ook druk aan zijn carrière als acteur.

jos-van-oss-boeken.png

Joss van Oss boeken
Joss van Oss boekingen maken uw gelegenheid compleet, ook staan de Joss van van Oss boekingen bekend om de gezellige en ontspannen sfeer.

Bent u overtuigd van deze artiest en zou u Joss van Oss willen boeken voor uw evenement, bruiloft, borrel of bedrijfsfeest? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons en vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u: