Alain Clark boeken

Er zijn maar weinig Nederlandse artiesten die zulke feilloze pophits kunnen produceren als Alain Clark. Hij denkt vanuit de groove: ritme en minimale melodie. Alain is geboren in Haarlem, maar woonde ook 3 jaar in de Verenigde Staten om het vak van het zingen te leren.

Zanger, gitarist, componist, producer en vooral: muzikant in hart en nieren. Alain Clark is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek. Met zijn vijfde album in aantocht kijkt de zanger terug op een hele rij hitsingles, multiplatina albums, een kast vol awards en optredens op internationale festivals als San Remo, Montreux Jazz en het Reeperbahn Festival, naast prestigieuze Nederlandse podia als die van North Sea Jazz en het Concertgebouw. Hits van Alain bestaan uit 'Father & Friend', 'Fell in Love' en het 'Koningslied'.

Boekingen Alain Clark

Wilt u Alain Clark boeken voor uw bruiloft, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Alain Clark.