< Terug naar overzicht

Bassjackers

Bassjackers is een Nederlands DJ-duo met internationaal succes. Nu te boeken bij Evenses!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Killer set! "
Felicity Rowland
5
"Geweldige show! Ik kwam alleen omdat ik hoorde dat Bassjackers zou spelen. Niet teleurgesteld!"
Jennifer
4
"Bassjackers is the best!"
Kenny Hout
5

Bassjackers

Bassjackers is een Nederlands DJ-duo met internationaal succes. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Ze zijn in te huren voor diverse gelegenheden; uw bedrijfsfeest, evenement, festival en feest.

 

De beste vrienden van de middelbare school DJ Marlon Flohr en producer Ralph van Hilst richtten in 2007 het Nederlandse duo Bassjackers op. Marlon, de wilde en extraverte helft van Bassjackers, leeft voor de spotlights en het optreden voor massieve menigtes. Zijn wederhelft Ralph daarentegen, is rustig en introvert en houdt van zijn rol achter de schermen als producer. Hun tegenstrijdige persoonlijkheden vormen de perfecte combinatie voor deze unieke DJ-producer samenwerking. Het duo explodeerde in 2011 toen ze met 'Mush Mush' werden opgepikt door Tiësto en werd uitgebracht op zijn label Musical Freedom. De track domineerde de Beatport Top 10 voor meer dan twee maanden en was één van de grootste festivalhits van het jaar. Dit was slechts een voorteken.

 

Sinds toen heeft Bassjackers nieuwe toppen bereikt met verschillende tracks in de hitlijsten en samenwerkingen met de goedkeuring van Martin Garrix, Afrojack, KSHMR, Dyro, R3hab en Showtek, om er een paar te noemen, als zowel remixes voor artiesten als Rihanna, Enrique Iglesias, Moby en Ne-Yo. Op de top van hun kunnen blijft Bassjackers podia wereldwijd veroveren. 

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
LED Show hurenvoor uw evenement

LED Dansshow

Dansshow

LED Dansshow

DansshowEen bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.495,-Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

FotohokjeDe mooiste herinneringen aan uw evenement!495,-Lees meer