Boef boeken

Een rapper vooral bekend om zijn punchlines die elkaar in rap tempo opvolgen. Zijn nummers 'Habiba' en 'Slapend Rijk' veroverden de hitlijsten zowel in Nederland als in België.

Sofiane Boussaadia, beter bekend als Boef, is een Nederlandstalige rapper en vlogger met een Franse nationaliteit.

Boekingen Boef

Boef maakt in 2015 indruk met zijn Zonamo sessie. In februari 2016 verschijnt zijn debuut EP ‘Gewoon BOEF’ en stond op nummer vier in de Nederlandse Album Top 100.

Boef houdt zich niet alleen bezig met zijn muziekcarrière. Zijn drukke leven legt hij vast door middel van zijn vlogs. Op YouTube bereikt hij binnen enkele maanden 350.000 abonnees. Zijn vlogs en rapvideo's werden reeds miljoenen malen bekeken. In maart 2017 kwam Boef zijn debuutalbum ‘Slaaptekort’ uit, wat binnen twee maanden een platina status bereikte.

Boef boeken voor uw festival, stadsfeest of studentenfeest

Wilt u Boef boeken voor uw verjaardagsfeest, festival of evenement? Deze act is via Evenses te boeken voor uw stadsfeest of studentenfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Boef.