Chef'Special boeken

Chef'Special is een vijfkoppige formatie uit Haarlem, opgericht in 2008. De band brengt een mix van funk, reggae en hiphop met elementen uit pop en rock. In 2014 breekt de groep door met het nummer 'In Your Arms'. Via Evenses kunt u deze act boeken. Ze zijn te huren voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, evenement, festival, bruiloft en feest.

In 2008 ging Chef'Special met hun tourbus The Mrs., na een korte voorbereiding, op een rondreis door Europa. Deze tocht ging langs de kust van Frankrijk en Spanje. In november 2009 werd de EP Hungry uitgebracht, die met een concert gepresenteerd werd in het Patronaat in Haarlem. In het voorjaar van 2010 bracht de band de videoclip van de single Too far gone uit. Wouter Prudon bedacht, met hulp van studenten van de Filmacademie in Amsterdam een videoclip, waarin Matthijs van Nieuwkerk en het programma De Wereld Draait Door een belangrijke rol spelen. Voor die clip heeft de band de vakjury- en publieksprijs gewonnen op het Nederlands Online Filmfestival. In oktober 2010 kwam Chef’Special met een nieuwe single, Airplaying hebben ze voor het eerst laten horen tijdens een bezoek aan De Wereld Draait Door. Met dit nummer wordt de band begin 2011 door radiozender 3FM tot Serious Talent uitgeroepen, voor de maanden januari en februari. In maart 2011 kwamen ze met een nieuwe single, genaamd Scribblin. Ook kwam Chef'Special in diezelfde maand met haar debuutalbum: One for the Mrs.

In het televisieseizoen 2011/2012 speelde Chef'Special elke vrijdag in De Wereld Draait Door als huisband. Het tweede album, Passing through, kwam in 2014 direct binnen op nummer 1 in de Nederlandse Album Top 100. De eerste single van het album, In your arms, werd een Top 40-hit. In maart 2015 bracht Chef'Special een EP uit met 4 vernieuwende nummers. Shot in the Dark was er 1 van

Boekingen Chef'Special

Wilt u Chefs Special boeken voor uw feest, festival of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw bruiloft en personeelsfeest. Vu het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de band Chef'Special.