Edsilia Rombley boeken

R&B, Soul, Pop, Jazz; Dit is een veelzijdige wereldartiest!

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
Edsilia Rombley boeken feest bedrijfsfeest bruiloft.jpg
uif IGxKI
sxtrCvvKTRA
qw gVaPWE
qXSMGMM
HwlfBKEY
kKkIZmywbI
kDvNfhvXPM
Edsilia Rombley boeken feest bedrijfsfeest bruiloft.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Edsilia Rombley
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Edsilia Rombley

Soul, R&B, Jazz, Pop. Up tempo, slow. Nederlandse theatertours of Internationale allure op het Eurovisie Songfestival. Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselde optredens op pop- en jazzpodia af met het voorprogramma van Lionel Richie en het Gelredome met Paul de Leeuw. Ze vertegenwoordigde ons land tot twee keer toe op het Eurovisie Songfestival en werd er met haar single ‘Hemel en Aarde’ de best scorende Nederlandse inzending van de afgelopen 35 jaar. Haar laatste CD ‘The Piano Ballads Volume I’ ontstond als een wild idee en eindigde vijf weken later op no. 3 in iTunes. Voor dit album vroeg zij haar fans via social media wat zij haar graag hoorden zingen. Dit leverde meer dan 500 geweldige song suggesties op, op basis waarvan Edsilia het album samenstelde. Een uniek project met een prachtig resultaat.

Edsilia Rombley biografie

Haar voorlaatste album ‘Sweet Soul Music’ nam ze op onder begeleiding van het Metropole Orkest. Het album is op 12 april 2013 gereleast en bereikte met stip de 7e plaats in de Album Top 100. Tijdens de gelijknamige theatertour bracht Edsilia in 2013 en 2014 de soul als geen ander ten gehore. In 2015/2016 start Edsilia met een nieuwe theatertour. Edsilia Francisca Rombley wordt op 13 februari 1978 geboren in Amsterdam. Haar passie voor muziek en zingen wordt haar met de paplepel ingegoten. Als haar moeder in de weekenden de schoonmaakklusjes verdeelt onder haar kinderen, zet ze de meest heerlijke Soulnummers op. Met de stereo op tien zwiert Edsilia, samen met haar broer Dino en zus Michealine al poetsend door het huis.

Edsilia Rombley Eurovisie Songfestival

Haar professionele zangcarrière start ze in 1995 met de R&B-groep Dignity. Wanneer Edsilia in 1996 de Soundmixshow wint, breekt ze door. Ze wint het jaar daarop ook de Europese Soundmixshow en brengt haar eerste solo single ‘Baby It’s You’ uit. In 1998 vertegenwoordigt Edsilia ons land tijdens het Eurovisie Songfestival, en met succes! Met haar single ‘Hemel en Aarde’ behaalt ze de vierde plaats, had daarmee de best scorende Nederlandse inzending van de afgelopen 35 jaar. Als Edsilia in 2002, als voorloper van het album Face to Face, de hit ‘What Have You Done to Me’ uitgeeft, wordt ze genomineerd voor een TMF Award in de categorie Beste R&B. Een jaar later kan ze wederom op een nominatie rekenen, nu voor Beste Zangeres Nationaal. Met veelzijdigheid als kracht bouwt ze verder aan haar carrière en gaat in 2004 op tournee onder begeleiding van Jazzpianist Michiel Borstlap, waar ze jazz met pop combineert.

Edsilia Rombley album meer dan ooit

Op 1 september 2006 trouwt Edsilia met haar grote liefde Tjeerd Oosterhuis. Het jaar erop belandt haar Nederlandstalige album ‘Meer dan ooit’ in de Top 10 van de Album Top 100. Na de geboorte van dochtertje Imaani in 2010, duikt Edsilia begin 2011 weer de theaters in met de show ‘Edsilia Zingt Verder’. Later dat jaar komt ‘Uit Mijn Hart’ uit. Een verzamelalbum met de mooiste en meest bijzondere opnames van de voorgaande 15 jaar, aangevuld met nieuw werk, waaronder een duet met Ruth Jacott; ‘Uit Het Oog, Niet Uit Mijn Hart. Edsilia over de totstandkoming van het album: “Er was enorm veel te gek materiaal beschikbaar. Live optredens in het theater, studiowerk, duetten met Gordon en Trijntje Oosterhuis, tracks met het Metropole Orkest… Prachtige nummers, heel divers en ook helemaal wie ik ben. Ik pin mezelf niet graag vast binnen een genre.”

Ladies of Soul

Edsilia onderstreept haar diversiteit wederom als zij op 12 april 2013 het door Tjeerd Oosterhuis geproduceerde album ‘Sweet Soul Music’ releast. Muziekkenner Leo Blokhuis, eveneens een soulliefhebber, inspireert haar bij de keuze voor een overweldigend repertoire. Het Metropole Orkest, geleidt door Grammy Award winnaar John Clayton, ondersteunt haar prachtige stem waardoor ze als geen ander de soul tot leven brengt. Nieuwe versies van bekende en minder bekende soul klassiekers brengt ze ten gehore, waaronder ‘I’m Gonna Make You Love Me’ ,een duet met Ruben Hein en het nummer ‘You Are Everything’ dat ze samen met haar muzikale zussen Berget Lewis en Trijntje Oosterhuis zingt. De eerste single van het album is ‘Get Ready’. Edsilia over ‘Sweet Soul Music’: “Ik heb het altijd al geweldig gevonden om met het Metropole orkest te mogen optreden, dus nu zo’n album opnemen waarop ik een aantal van mijn favoriete soulnummers zing, is echt bijzonder gaaf! Een geweldige ervaring daarbij is het samenwerken met John Clayton. Wat een bijzondere man is dat. Hij haalt het beste uit mij en het Metropole orkest. Dit staat met stip bovenaan mijn lijstje van mooie ervaringen in mijn muziek carrière. Wauw!” In 2014 staat Edsilia twee  avonden in een uitverkochte Ziggo Dome als een van de Ladies of Soul. Samen met haar collega’s en soulmates Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Candy Dulfer en Glennis Grace spelen ze de zaal plat. In 2015 staan de populaire Ladies zelfs 3 avonden in de poptempel in Amsterdam. ‘Het gevoel dat het ons geeft om met elkaar op dat podium te mogen staan is onbeschrijfelijk! Je krijgt er zo’n enorme kick van. We leren van elkaar, bewonderen elkaar en genieten met elkaar, het is echt te gek!’

Edsilia Rombley boeken

Wilt u Edsilia Rombley boeken voor uw evenement, festival of bruiloft? Deze act is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest of jubileum. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Edsilia Rombley.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Edsilia Rombley boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Edsilia Rombley boekingen bekend als artiest met prachtige stem.

Repertoire Edsilia Rombley

Genres

Blues
Pop
Nederlandstalig

Nummers

Edsilia Rombley - Goed voor mij
Edsilia Rombley - Hemel & aarde
Edsilia Rombley - De liefde van je vrienden
Edsilia Rombley - Van jou
Edsilia Rombley - Where are you
Edsilia Rombley - Chale
Edsilia Rombley - In balans
Edsilia Rombley - Lieve mama
Edsilia Rombley - Raket naar de maan
Edsilia Rombley - Breng me naar het water
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Gregory
5 uit 5 sterren
'Wat een geweldige stem en wat een show zet ze neer, wij hebben genoten!'
Henk
5 uit 5 sterren
'Wat is Edsilia toch een professionele vrouw! Ze zet altijd een toffe show neer en is daarnaast een super sympathieke vrouw!'
Fam. Van Duijn.
5 uit 5 sterren
'Wij hebben Edsilia zien optreden tijdens The Ladies Of Soul in de Ziggodome live gezien, en wauw wat een show zet deze dame toch neer! Heerlijk!'

Vergelijkbare acts

Zazi boeken

Zazi boeken

3 Beoordelingen

Zazi zal ervoor zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt.

€ 2045 - € 3270
Naaz boeken

Naaz boeken

De met 2 Edison awards bekroonde zangeres boekt u nu voor uw gelegenheid!

prijs op aanvraag
Shary-An boeken

Shary-An boeken

3 Beoordelingen

Shary-An behaalde met haar prachtige stem de halve finale van The Voice Of Holland.

€ 1975 - € 3360
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.