< Terug naar overzicht

Trijntje Oosterhuis boeken

Dé zangeres die Nederland heeft vertegenwoordigd op het songfestival!
Prijs op aanvraag
5
Geschikt voor:

Referenties

"Een vrouw die weet waar zij voor staat en dat overbrengen met muziek, ik zeg chapeau! "
Charlotte de Graaf
5
"Een enorm mooie stem heeft Trijntje!"
Denise Jacobs
5
"Heb Trijntje een aantal jaar terug mogen bewonderen bij de Heineken Music Hall (volgens mij), dit was me toch een zuiver gezang wow!"
Fleur van den Pol
5

Trijntje Oosterhuis boeken

Trijntje Oosterhuis boeken 

 

Trijntje vertegenwoordigde Nederland in 2015 op het Eurovisiesongfestival, tegenwoordig is Trijtje een coach in de meest succesvolle talentenjacht van dit moment. Trijntje werd bekend doordat zij in de jaren negentig doorbrak met haar broer Tjeerd Oosterhuis in Total Touch. Later kwamen er ook solohits en werd ze lig van de formatie Ladies of Soul.

 

De band Total Touch bestond uit 80's, soul, 90's, R&B, frunk, pop en dance, in deze tijd waren broer en zus nog tieners. Uiteindelijk ging Trijntje solo verder, de naam van het eerste soloablum was dan ook 'Trijntje Oosterhuis'. Dit album verscheen in 2003, er stonden samenwerkingen op met onder andere haar broer Trjeerd, John Ewbank, James Hallawell en Blair Mackichan. In 2005 stond Trijntje met 2 uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall te schitteren. In 2012 nam Trijntje plaats als coach in het derde seizoen van The Voice of Holland. In 2015 vertegenwoordigde Trijntje Nederland op het Eurovisiesongfestival met het liedje 'Walk Along', geschreven door Anouk.

 

Boekingen Trijntje Oosterhuis

 

Wilt u Trijntje Oosterhuis boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Trijntje Oosterhuis. 

 

Anderen bekeken ook

de jeugd van tegenwoordig boeken

De Jeugd van Tegenwoordig boeken

Bekende bands, Bekende Urban artiesten

De Jeugd van Tegenwoordig boeken

Bekende bands, Bekende Urban artiestenDeze rapformatie bekend van hun grote hit 'Watskeburt' is hier te boeken!2999,-Lees meer
marco borsato boeken

Marco Borsato boeken

Bekende zangers

Marco Borsato boeken

Bekende zangersMarco Borsato is een echte Hollandse held met hits als 'Rood' en 'Vrij zijn' 2999,-Lees meer
glennis grace boeken 0

Glennis Grace boeken

Bekende zangeressen

Glennis Grace boeken

Bekende zangeressenGlennis Grace één van de beste zangeressen die ons land rijk is!2999,-Lees meer
Anouk boeken

Anouk boeken

Bekende zangeressen

Anouk boeken

Bekende zangeressen Boek Anouk en één van Nederlands bekendste artiesten staat te schitteren op uw podium!2999,-Lees meer