Trijntje Oosterhuis boeken

Trijntje vertegenwoordigde Nederland in 2015 op het Eurovisiesongfestival, tegenwoordig is Trijtje een coach in de meest succesvolle talentenjacht van dit moment. Trijntje werd bekend doordat zij in de jaren negentig doorbrak met haar broer Tjeerd Oosterhuis in Total Touch. Later kwamen er ook solohits en werd ze lig van de formatie Ladies of Soul.

De band Total Touch bestond uit 80's, soul, 90's, R&B, frunk, pop en dance, in deze tijd waren broer en zus nog tieners. Uiteindelijk ging Trijntje solo verder, de naam van het eerste soloablum was dan ook 'Trijntje Oosterhuis'. Dit album verscheen in 2003, er stonden samenwerkingen op met onder andere haar broer Trjeerd, John Ewbank, James Hallawell en Blair Mackichan. In 2005 stond Trijntje met 2 uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall te schitteren. In 2012 nam Trijntje plaats als coach in het derde seizoen van The Voice of Holland. In 2015 vertegenwoordigde Trijntje Nederland op het Eurovisiesongfestival met het liedje 'Walk Along', geschreven door Anouk.

Boekingen Trijntje Oosterhuis

Wilt u Trijntje Oosterhuis boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Trijntje Oosterhuis.