Boek Ladies of Soul

Ladies of Soul is een formatie die bestaat uit bekende Nederlandse zangeressen. Deze groep is nu te boeken bij Evenses voor uw evenement of festival. Deze dames verzorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke optreden. Boek ze nu voor uw feest of bedrijfsfeest.

De groep bestaat uit Glennis Grace, Candy Dulfer, Berget Lewis en Edsilia Rombley. De zangeressen kennen elkaar allemaal via hun eigen kringen. Zo zijn Edsilia en Berget sinds jongs af aan al goede vriendinnen. Ladies of Soul kwam pas samen na het overlijden van Whitney Houston in 2012. Het idee kwam van Tjeerd Oosterhuis, die samen met de originele bezetting, nog met Trijntje Oosterhuis een reeks concerten wilde plannen in eerbetoon aan Whitney Houston. De concerten waren zo een succes dat het ontpopte tot een concert in de Ziggo Dome met de naam Ladies of Soul. Tot heden toe verkopen zij de Ziggo Dome volledig uit met hun spetterende shows!

In 2013 bracht Ladies of Soul hun eerste single uit, 'I'll Carry You'. Deze werd gevolgd met hun eerste concert in Ziggo Dome. Voor de editie van 2015 brachten ze de single 'Up Till Now' uit.

Niet alleen in Nederland kent Ladies of Soul groots succes, zij hebben ook met hun show in de Lotto Arena in Antwerpen gestaan. Hier gaven zij optredens met Natalia Druyts als special guest.

In 2017 maakte Trijntje Oosterhuis, één van de originele leden, bekend dat zij gaat stoppen met Ladies of Soul. Dit omdat zij zich meer wilde gaan focussen op haar solocarrière. Overigens was zij een special guest tijdens de 2018 editie van Ladies of Soul, dit was ook hun vijfjarige jubileum.

Ladies of Soul boeken voor uw evenement

Wilt u dat de Ladies of Soul een geweldige show geven op uw verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest? Zij zijn nu te boeken bij Evenses voor uw feest, evenement of stadsfeest. Vraag nu een offerte bij ons aan. Voor meer informatie kunt u zeven dagen per week contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het boeken van de dames van Ladies of Soul.