Deze popformatie behoort tot de top van Nederlandse coverbands.

Recentelijk heeft de coverband ‘Three in a row’ nog artiesten begeleid zoals Trijntje Oosterhuis en Van Velzen. De band is een compacte formatie van 3 professionele muzikanten: een zanger/bassist, een gitarist en een drummer/zanger. Hierdoor neemt de band weinig ruimte in beslag en zijn ze werkelijk overal inzetbaar. De band is eventueel ook uit te breiden met een zangeres, zo heeft de band nog meer muzikale mogelijkheden.

Het repertoire is zeer divers, het gaat van een heerlijke soulplaat tot aan Nederlandstalig, en een prachtige ballad tot aan swingende disco. Zowel op de achtergrond als op de voorgrond komt deze band uitstekend uit de voeten. Een meer ingetogen optreden voor een receptie, zakelijk evenement of diner is mogelijk. Maar een spetterend optreden waarbij er flink gefeest kan worden, voor bijvoorbeeld een bruiloft, dorpsfeest, feest, braderie of huwelijk is ook mogelijk.

Wilt u een spetterende coverband boeken? De leuke formatie ‘Three in a row’ is te huren via deze website. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!