Crazy Piano's boeken

De Crazy Piano's zijn bekend geworden door het restaurant/bar in Crazy Piano's in Schevening. De Crazy Piano's leveren iedere avond een spectaculaire show in de gelijknamige bar in Scheveningen. Naar aanleiding van de vraag van de gasten naar de Crazy Piano's on tour is dit ook daadwerkelijk ontstaan.

De Crazy Piano's is in een setting samengesteld die op elke denkbare locatie op het feest zal veranderen in een onvergetelijke happening. De spectaculaire show wordt inclusief de knalrode vleugels, een drumstel en uiteraard de Crazy pianisten aangeboden. U waant zich in een echte pianobar dankzij de entourage en de decors. Tijdens de show zullen de pianisten de zaal volledig op zijn kop zetten met diverse acts achter, op en onder de rode piano's.

Boekingen Crazy Piano's

Wilt u de Crazy Piano's boeken voor uw festival, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw diner en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beatwoorden over het boeken van The Crazy Piano's.