De Kast boeken

Nederlandse popband die alweer 25 jaar bestaan. De Kast kunt u nu bij Evenses boeken!

4,7 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
De kast boeken evenement
XvJn JY
yxaQYJkBs
WQPHuGTUfpQ
BNBybLFKoek
wheSOIWgY
De kast boeken evenement
Controleer nu de beschikbaarheid van De Kast
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

De Kast boeken

De Kast is een succesvolle Nederlandse band uit Friesland. De groep breekt in 1997 nationaal door met de single 'In  Nije Dei'. Het nummer was geschreven voor de Friese film 'De Gouden swipe'. Deze Nederlandse popgroep kunt u nu bij Evenses boeken voor uw feest, bruiloft, opening, festival en evenement.

Halverwege de jaren '80 begint Peter van der Ploeg, de conciërge van het Dokkummer Oostergo College, samen met een aantal leerlingen een band. Op dat moment heet de band nog 'Wish to Escape' en spelen voornamelijk Engelstalige rock. In 1991 verandert de band de naam in 'Gold Rush' en besluit meer Top 100 nummers te spelen. De bandlieden beginnen ook Nederlandstallig materiaal te schrijven.

Als de eerste successen worden behaald, heeft de band de naam in 'De Kast' veranderd. De band besluit zich volledig te richten op het Nederlandse repertoire. In 1993 nemen ze het album 'Alles Uit De Kast' op. Het album is redelijk succesvol en de band neemt dan ook het tweede album 'Niets Te Verliezen' op. In 1997 treedt De Kast op in het Abe Lenstra-stadion van SC Heerenveen en trekt 20.000 fans. Het derde album 'Noorderzon' wordt in 1998 uitgebracht. De release is tegelijk met een landelijke 'elfstedentocht' die de band deels per helikopter aflegt. De band maakt een single 'Zo Jong', het nummer is een protest tegen zinloos geweld en is geïnspireerd op de dood van Meidert Tjoelker. De Kast geeft op het strand van Lemmer een optreden ter ere van het 500 jarig bestaan van de provincie Friesland. Hier treden ook Acda & De Munnik, Liesbeth List en Marco Borsato op. 'Onvoorspelbaar' komt in 1999 uit en Syb van der Ploeg speelt een klein rollertje in de film 'De Nachtvlinder'  van Herman van Veen.

Op 21 december 2002 gaf De Kast het laatste concert in de Amsterdam ArenA. Syb van der Ploeg en Nico Outhuyse gingen verder met een nieuwe Engelstalige rockgroep. In januari 2003 kwamen daarvoor in de plaatst Jan Tekstra als zanger en Fokke de Jong als drummer. Vanaf oktober 2003 heette de band De Nije Kast. Op 4 juli 2004 gaf De Nije Kast een afscheidsoptreden in Rijs.

In 2006 gaf de band een reünieconcert en sinds dien treden ze weer op verschillende plekken op in de oude bezetting. Begin 2010 brengt De Kast een nieuw album uit, Welkom Thuis. Het concert waarbij ze het nieuwe album presenteerde was het officiële begin van de nieuwe tour door Nederland. Het laatste nummer dat is uitgekomen is 'Neem me zo'. Dit nummer kwam in juni 2015 uit en is afkomstig van een nog te verschijnen album.

Boekingen De Kast

Wilt u De Kast boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beatwoorden over het boeken van De Kast.

Bij Evenses kunt u:

* De Kast boeken

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.

De Kast boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan De Kast boekingen bekend als een groots feest spektakel.

3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Hannah Boer
5 uit 5 sterren
Het blijft een geweldige band! Super dat ze na hun stop een aantal jaar geleden gewoon weer begonnen zijn!
Iris
5 uit 5 sterren
Ik hoorde ze een paar jaar terug voor het eerst. Ben echt fan van ze geworden!
Bas
4 uit 5 sterren
Ze traden laatst op bij mij een de buurt, was echt goed! Heerlijk die oude nummers, maar ik word ook erg blij van de nieuwe nummers!

Vergelijkbare acts

Legends boeken

Legends boeken

Met hun overweldigende energie weet Legends ieder feest naar de Major League te brengen

prijs op aanvraag
Get Ready! boeken

Get Ready! boeken

3 Beoordelingen

Dé boyband uit België, die al twintig jaar niet meer weg te denken is uit de muziekwereld.

prijs op aanvraag
Alain Clark boeken

Alain Clark boeken

3 Beoordelingen

Alain Clark bekend als zanger, gitarist, componist en producer.

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.